親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

leng1999 發表於 18-10-18 22:44
有啊,昨日去左興旺服裝市場買左唔少野

抵買嗎?我見由南京東路過去很近,一個地鐵站

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Mei 發表於 18-10-19 06:25
抵買嗎?我見由南京東路過去很近,一個地鐵站

系啊,而家好方便了。天潼站一出就系。我覺得價錢可以接受,只系一定要講價。最少講3-5成,雖然有d唔比講價你就要睇d野值唔值。

複式洋房

回覆樓主:

有機會可以去無錫食小籠包,我中意食甜野,無錫嘅小籠包甜甜的,我覺得好食過上海

男爵府

好媽媽勳章

leng1999 發表於 18-10-19 07:31
系啊,而家好方便了。天潼站一出就系。我覺得價錢可以接受,只系一定要講價。最少講3-5成,雖然有d唔比講 ...

我都想去架,不過唔知有無時間去到呢?

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

qiongwawa 發表於 18-10-19 07:47
有機會可以去無錫食小籠包,我中意食甜野,無錫嘅小籠包甜甜的,我覺得好食過上海
...

好啊,好耐冇去過無錫了。要搵機會去下先得,謝謝分享

男爵府

Mei 發表於 18-10-18 10:12
“可以只叫原味”都係佳家定係另一間?好食既話介紹下,我已訂好機票酒店聖誕去啦!

你今次係唔係又住nov ...

請問你聖誕住邊間洒店呀?我都計劃聖誕節去兩大兩小(細仔得四歲),因為未去過,依家睇緊洒店睇下邊到方便些。

男爵府

好媽媽勳章

cc0202 發表於 18-11-13 20:49
請問你聖誕住邊間洒店呀?我都計劃聖誕節去兩大兩小(細仔得四歲),因為未去過,依家睇緊洒店睇下邊到方 ...

我訂左novotel Clover, 好近迪士尼,而且每半小時就有車來回迪士尼,而且近地鐵站,不過唔近市區

子爵府

回覆樓主:

多謝提醒,仲諗住聖誕去,一定要試下添

珍珠宮

MSAA 發表於 18-11-14 07:19
多謝提醒,仲諗住聖誕去,一定要試下添

如果你唔介意蟹粉就ok既。我麻麻地

子爵府

leng1999 發表於 18-11-14 07:30
如果你唔介意蟹粉就ok既。我麻麻地

我兩個女唔食得蟹,所以唔試啦!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆 MSAA 的帖子

我明天去上海玩,多謝提醒....

首頁

尾頁

跳至