淘寶分享

honeybibibibi
|
我個花兒爛左,見天貓免運費,即刻睇下
好期待收貨呀!
呢個大d可以蒸到餸,花兒只蒸到包同點心

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
333s    發表於 18-6-17 12:53
|
honeybibibibi 發表於 18-6-17 12:27
我個花兒爛左,見天貓免運費,即刻睇下
好期待收貨呀!
呢個大d可以蒸到餸,花兒只蒸到包同點心

仲有,花兒係膠蓋膠身,呢個係玻璃同不銹鋼,仲可以直煮,仲平過花兒!淘寶真係好掂
girlbear
|
lailaiha
|
咩牌子?
直送hk?
kcpak
|
tsung
|
好正喎
Activehealth
|
lailaiha 發表於 18-6-17 16:48
咩牌子?
直送hk?

【我在淘宝Lite发现了 Midea/美的 WBZS162电炖锅燕窝炖盅煮粥养生陶瓷隔水炖盅煲汤锅, 一起来看!】http://m.tb.cn/h.3b0pbzg 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€aWIR0ChD2ob€后咑閞(emoji)淘♂寳♀(emoji)
|
lailaiha 發表於 18-6-17 16:48
咩牌子?
直送hk?

美的呀!

仲有呀!我之前係香港買左美的飯煲,個膽花左都可以去淘寶搵到美的官網單配呀!好正架!唔洗幾百蚊又買過個飯煲
豬仔mami
|
我用緊呢個

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
豬仔mami
|
Activehealth 發表於 18-6-17 17:10
【我在淘宝Lite发现了 Midea/美的 WBZS162电炖锅燕窝炖盅煮粥养生陶瓷隔水炖盅煲汤锅, 一起来看!】http:// ...

|
豬仔mami 發表於 18-6-17 17:32
我用緊呢個

呢個咪同我個花兒一樣囉,咩碟都放唔到落去蒸,所以先買另一款
豬仔mami
|
honeybibibibi 發表於 18-6-17 17:51
呢個咪同我個花兒一樣囉,咩碟都放唔到落去蒸,所以先買另一款

我只係用黎燉湯,燉花膠鮮奶咋,最近又燉檸檬等壞左再換喇
|
豬仔mami 發表於 18-6-17 18:02
我只係用黎燉湯,燉花膠鮮奶咋,最近又燉檸檬等壞左再換喇

唉....我自己湊兩個變得好無記性呀!成日唔記得關火,好彩都好快醒起既,但用多電子野唔洗睇火比較好。
炆野我都用電飯煲呀!等我依家呢個壞左想換個九陽,一煲雙膽多功能
annann246
|
豬仔mami
|
honeybibibibi 發表於 18-6-17 18:09
唉....我自己湊兩個變得好無記性呀!成日唔記得關火,好彩都好快醒起既,但用多電子野唔洗睇火比較好。
炆 ...

係呀電子燉鍋好方便唔使睇火,呢個我陶番黎好低,130幾人仔
chloe666
|

mln
|
但插頭同香港唔同喎,怕唔怕丫?
|
mln 發表於 18-6-18 00:13
但插頭同香港唔同喎,怕唔怕丫?

梗係唔會啦!同你個飯煲水煲用同一款線,只係個頭唔同!你換過去就得架啦!我屋企總有幾條後備