你地屋企有d咩家用美容儀?(e.g.導入導出,洗面機...etc)

michellechiu02
|
我得一部hitachi導入導出
近排成日上網睇有d咩好用
你地通常用咩多?
good_pig
|
michellechiu02 發表於 18-6-17 12:41
你地通常用咩多?

有個鏟皮機,但又冇成日用,懶
頓頓豬
|
洗面機
Ronnym
|
michellechiu02 發表於 18-6-17 12:41
你地通常用咩多?

我有按摩面會自熱既機,洗面機,導出/入機

但全部都新屎坑後無再用,懶
qqgigiqq
|
剷皮機,導入導出機,24k黃金棒,Refa滾輪棒,洗面機,磁义棒,仲有部大部既多功能機比左阿媽,佢話拎黎電暗瘡
全部買左返黎都好小用,除非有咩特別節目我就會突然記得佢地,前一日拿拿聲拎出黎碌
maggie196
|
luna洗面機、hitachi導出導入、panasonic RF射頻,暫時覺得用緊呢三樣都好好用
|
maggie196 發表於 18-6-17 16:43
luna洗面機、hitachi導出導入、panasonic RF射頻,暫時覺得用緊呢三樣都好好用

你部panasonic機有咩作用?
Wanyansuki
|
Ya-man T10
Steveston
|
Foreo Luna Mini

Nuface trinity pro

Dr Arrivon Ghost

仲有一枝 黃金丅棒 ,超廢

之前有 Tripollar stop , Yaman rf, hada crie 全部已賣出去
あやや
|
導岀導入
Lamlamfong
|
hitachi 導入機, clarsonic 洗面機, 宅光脫毛機, 24k 棒, rf 機, 蒸面機
最有用係脫毛機, 其他全部打入冷宮
emimi
|
hitachi導出導入(已封塵),新歡luna洗面,蒸面機
nsychristy
|
Steveston 發表於 18-6-17 19:14
Foreo Luna Mini

Nuface trinity pro

Dr arrivo 有用後感麼
Steveston
|
nsychristy 發表於 18-6-17 19:24
Dr arrivo 有用後感麼

請參考假 post:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=19437513
小ice
|
24k棒,olay洗面機,nuface,保濕噴霧機
rachel0316
|
有導出導入我認為有用既
特別係見到用完第一個FUNCTION之後果舊綿花

想買Plabeau
有無人用過覺得有效呢?
nsychristy
|
Steveston 發表於 18-6-17 19:27
請參考假 post:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=19437513

tsung
|
Steveston 發表於 18-6-17 19:27
請參考假 post:

janiceau88
|
日立導出導入- 由n810 用到n840, 日日用,用左幾年。好用
24 k- 早晚用,自己覺得已鬆的皮膚貼返的,朋友覺得我塊面更尖(我本身瘦底)。
Refa : 新買,用來按手腳,好用
rainiemama
|
洗面機 日日用!導出導入 ,新屎坑 用幾次打入冷宮