不要害人

王小肥
|
剛揸車到西環海旁 到雙線轉彎位 有对新人企在路中心影婚照 立即急轉軚過線. 差小小撞. 你想死我不阻你. 不要影響别人.
docomo
|
王小肥 發表於 18-6-17 12:42
剛揸車到西環海旁 到雙線轉彎位 有对新人企在路中心影婚照 立即急轉軚過線. 差小小撞. 你想死我不阻你. ...

之前喺 fb見過,我諗會越來越多呢d人,見人係咁,唔諗錯對照跟
yurijm
|
有冇車cam?
如果係我,我會考慮幫佢地打格放上網
警示下啲人
咁做真係勁危險
害人又害己
water-lily
|
yurijm 發表於 18-6-17 12:50
有冇車cam?
警示下啲人

最好上埋報,等多D人知,唔會去學
waiyumama
|
不求同年同月同生,只求...
nintendo
|
有冇車cam?
警示下啲人

佢想出位,唔洗打格。

docomo
|
有冇車cam?
警示下啲人

已經有人放過上 fb啦,咪一樣有人做,我估會越來越多添。
gigi19810326
|
呢啲咁嘅人。。。。。真係死左無人可憐
洋洋
|
可以報警,好憎呢d人,自己死算啦!害人最賤!
周不時响馬路彎位,見清潔工人企哂出馬路掃地,以為人哋實睇到佢,其實彎位仲落斜,好危險
hellohellojenny
|
前排都有
https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2092054/新人在旺角十字路口拍婚紗相!網民:天若有情?
girlbear
|
tansyneko
|
D人真係影prewedding影到要有幾出位先夠曬命
kcpak
|
Phyonafung
|
好多人真係好自私!
annann246
|
自私精
靚靚C9
|

tsung
|

rachel0316
|
而家d人痴鬼線
比我一定鬧爆佢
siuba
|
唔知响馬路有乜好影?較果好靚?
Chowying
|
洋洋 發表於 18-6-17 13:36
可以報警,好憎呢d人,自己死算啦!害人最賤!
周不時响馬路彎位,見清潔工人企哂出馬路掃地,以為人哋實睇 ...

認真講,報都冇用,唔出意外, d 警察都係息事寧人就算 :igiveup