請教兒童(3-5)手推三輪車,旅行用

Liontigerma
|
有冇人用過呢款車,去旅行用?有甚麼評價(emoji)(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
pomanlife
|
Liontigerma 發表於 18-6-17 15:03
有冇人用過呢款車,去旅行用?有甚麼評價(emoji)(emoji)

小朋友攰左咪冇得瞓
AGa1111
|
3-5歲用車都係for佢地瞓覺姐,如果唔係唔洗推車
Liontigerma
|
pomanlife 發表於 18-6-17 15:13
小朋友攰左咪冇得瞓

其實已經唔洗瞓,只係一累就死要抱(三歲),為咗可以個旅程會舒服D,所以考慮使唔使整返㗎呢啲車。

我冇BB車,一向都冇用開BB車,以前有BB車已經送咗俾人好耐!
Charlotte_mom
|
3-5歲打算單手推全程.....唸起都唔簡單
又訓唔到,正經搵架是的車好過
pomanlife
|
Charlotte_mom 發表於 18-6-17 15:41
3-5歲打算單手推全程.....唸起都唔簡單
又訓唔到,正經搵架是的車好過

我都係咁話
怪獸青BB
|
你話唔使訓就唔使訓咩?訓起上嚟我估你100%想掉左部車
karen508hk
|
個人認為呢架嘢好多餘,想挨又挨唔到,坐又坐得唔舒服,真係把鬼,買架輕身士的車仲好啦
triple3
|
落公園散步還可以
Charlotte_mom
|
pomanlife 發表於 18-6-17 15:51
我都係咁話

應該手掌心會起水泡同瘀晒
rosenok
|
士的車好點,有得瞓,比這車坐得舒服,
唔坐又可放少少嘢,
spikenard
|
我淘左部高身有得訓的都係200蚊左右,帶得去旅行,唔訓得帶嚟仲咩? 唔訓都可以放袋,選架多用途別太單1的只選只可以坐
birdbird
|
呢架3輪拎去旅行比小朋友坐? 咪盞同自己過唔去!
如要帶車, 一定係士的車, 小朋友有得訓, 家長推住去繼續逛都唔係问题!
blackberry
|
舊年淘左呢部去旅行

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
肥豹
|
我有一架人哋送嘅唔好用轉彎好容易反車
bosch
|
睇落去唔掂,小朋友冇得挨住,個轆又細車身又輕,應該唔穩陣。

小朋友行到攰,俾佢坐士的車好過。
Liontigerma
|
怪獸青BB 發表於 18-6-17 15:52
你話唔使訓就唔使訓咩?訓起上嚟我估你100%想掉左部車

Liontigerma
|
多謝大家意見