自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆樓主:

繼續一齊,BB出世後会另一個生活,如果有心維繫呢段感情,会慢慢睇到

大宅

Siusiuren 發表於 18-6-17 16:17
我地一齊左11年 係舊年10月結婚
呢11年黎大家都無分開過
今日發現佢之前同個女同事whatsapp但del哂啲record ...

有左BB,佢又無真係出軌,放下自在,重新相愛。

珍珠宮

回覆樓主:

我覺得你不應該為這麼一點小事就想要分開, 每個人的內心都會藏一點私事, 而你老公只是暗戀一個人, 只是從心自發出來的一種情感. 默默地喜歡上了一個人而已。

佢又沒做過什麼出軌的事,只是內心的那情感。 正如我也有自己喜歡的明星一樣, 我也是知道這是不可能的,但我就是喜歡他呀~難道我喜歡一個人會有錯嗎?結婚或有男女朋友就不能去欣賞或者是喜歡一個人嗎?

你沒有內心欣賞的人嗎?其實聽完你老公的解釋之後可以輕輕鬆鬆講句笑話去打擊他便算了,(你鐘意人, 人地都唔鐘意你啦…你又唔係靚仔,又無錢, 當花睇完就算啦)用不著想到要分開的。

侯爵府

Siusiuren 發表於 18-6-17 16:17
我地一齊左11年 係舊年10月結婚
呢11年黎大家都無分開過
今日發現佢之前同個女同事whatsapp但del哂啲record ...

其實我想知道點解你會睇你老公whatsapp?

未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

珍珠宮

Siusiuren 發表於 18-6-18 14:05
當你對其他男人有好感時 咁你仲愛唔愛你c6架?會唔會對佢冷淡左架?

看到你這句我也不怕對你說, 我也對其他男性有好感, 是那種欣賞貨的好感, 但我知道大家都各自有家庭的人, 所以好感而已, 但說到愛, 我當然是最愛自己的老公, 這是很理性的。 欣賞過後又沒有再聯絡了,幾個月後就沒這種感覺了,所以我是相信你老公的,我反而還很欣賞你老公對你的坦白呢!

男爵府

Siusiuren 發表於 18-6-18 18:18
老公話依家對個女仔無乜感覺 只係2個月時間 真係可以咁快無乜感覺?

如果唔再見就好快冇事,你而家最緊要係bb先,原諒佢與否可以觀察一排再決定。

首頁

尾頁

跳至