自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Siusiuren 發表於 18-6-17 16:56
個女仔應該對我老公無野 個女仔應該都唔知我老公對佢有好感 佢del msg當然係佢身有屎 又驚俾我發現 所以de ...

呢個女仔即係你之前開post,40歲嗰個?

大宅

nsychristy 發表於 18-6-17 16:47
其實呢d 叫乜事都無囉⋯⋯

同意
人非草木,成世人流流長,遇著其他也不錯的人有幾奇,甚至有feel又如何?重點是佢有無因為只顧自己嘅feel,受唔住誘惑同機會而對你唔住(實質行動)。
既然你問到佢又咁坦白,信佢。

至於咩個女仔無野所以你老公先無揾佢,係你諗架姐,何必自亂陣腳。

侯爵府

frombetter 發表於 18-6-17 16:50
我就選擇唔信老公。呢個只係我個人取向。

其實我覺得個男人要del晒d內容,我唔覺係想忘記,講真啱啱結婚蜜月期就對另一個女仔有好感到連同老婆攪野都軟晒,仲要無興趣掂老婆!如果對方又對樓主有好感,唔知個老公會點!

珍珠宮

回覆樓主:

對人有愛意
有相逢恨晚feel
相信好多人都有刹那迷失
其實乜事都無發生過
婚姻未必是一生一世
有小朋友快來臨
不值得這時侯分開
過多幾年再作檢討

大宅

Ononluk 發表於 18-6-17 16:43
問題唔在妳老公同個女仔嘅關係,而係你倆本身感情淡咗,有得救嘅,到時小朋友出世又係一個衝擊,處理得好感 ...

我都唔知我地感情係咪淡左 可能一齊太耐無新鮮感 但佢對我一直都好似以前咁 無話特別冷淡 上2星期我發脾氣 無彩佢幾日 佢返完夜無訓過覺黎接我收工行街tum返我 唉 好亂

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

vivibabyvivi 發表於 18-6-17 16:52
對住你連性趣都冇埋,我估佢同個女既關係非淺,但係既然你有左BB,唔通離婚咩,就原諒佢一次啦
...

有BB 唔想住咋?

大宅

Moti 發表於 18-6-17 16:44
我覺得你同佢暫時分開住,俾啲空間大家思考吓先。迫埋一齊日日你眼望我眼,件事都唔會忽然間得到解決。你大 ...

謝謝你啊 我都諗住分開下 有時都覺得日日對住其實都幾辛苦

伯爵府

回覆樓主

7個月,對性無興趣,是否關bb事。
事實上係男唔岩,但其實又無發生過咩實質的事。同睇av 會覺得佢出軌嗎?
大肚婆會諗埋一邊,問自己愛唔愛佢,愛就一齊,唔愛就分開。其實好簡單。
我仔1歲時,我2公婆都爆左一場大鑊,想離婚,但問下自己仲愛唔愛佢,就重新出發,搵平衡點。

侯爵府

Siusiuren 發表於 18-6-17 16:56
個女仔應該對我老公無野 個女仔應該都唔知我老公對佢有好感 佢del msg當然係佢身有屎 又驚俾我發現 所以de ...

樓主我哋依度好多人有唔同嘅意見,但係其實無論點都好你自己點諗最重要, 如果你選擇原諒佢嘅話就唔好再去諗 咁樣對你bb同埋你老公都冇好處嘅,記住要開心d,你而家要安心養胎,唔好諗太多唔開心事。

大宅

vivibabyvivi 發表於 18-6-17 16:52
對住你連性趣都冇埋,我估佢同個女既關係非淺,但係既然你有左BB,唔通離婚咩,就原諒佢一次啦
...

佢個排返工好辛苦 日日都唔夠訓 好攰個人 加上我有左bb 當然應該都關個女仔事 但佢話同個女仔唔算多接觸 只係有少少好感

大宅

vivibabyvivi 發表於 18-6-17 16:57
呢個女仔即係你之前開post,40歲嗰個?

唔係啊

水晶宮

回覆樓主

咁睇黎只是jm 老公單方精神出軌,現在陀住BB就安心養胎先,跟著慢慢再想想如何同老公走下去。

大宅

tsung 發表於 18-6-17 16:56
依你推測,佢兩人發展至肉體關係了嗎?

應該無 個女仔有男朋友 亦應該對我老公無野 老公話無出過街無食過飯 只係返工先見到

珍珠宮

Siusiuren 發表於 18-6-17 17:02
謝謝你啊 我都諗住分開下 有時都覺得日日對住其實都幾辛苦

係啦,分開住先會掛著。你自己都俾自己冷靜吓。多啲為BB著想,少啲諗負面嘢。既然唔發生都發生咗,過咗去嘅嘢都改變唔到,就努力將來啦。

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

回覆樓主

其實真是沒有什麼事,咪想得太多,人總有情感,行為控制到就得啦

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Siusiuren 發表於 18-6-17 17:07
唔係啊

咁佢都好有女人緣喎

大宅

Locherry1215 發表於 18-6-17 17:03
7個月,對性無興趣,是否關bb事。
事實上係男唔岩,但其實又無發生過咩實質的事。同睇av 會覺得佢出軌嗎?
...

謝謝你啊 依家陀住bb都好辛苦 又要返工 我依家都唔知點面對佢 又唔知佢仲愛唔愛我 只係接受唔到佢承認對其他女仔有好感 呢個真係好難接受

琥珀宮

Siusiuren 發表於 18-6-17 16:17
我地一齊左11年 係舊年10月結婚
呢11年黎大家都無分開過
今日發現佢之前同個女同事whatsapp但del哂啲record ...

有左bb七個月,比個機會大家及bb ,去擁有一個幸福家庭。

就算你放唔低想分開,亦無必要立即決定及行動,等bb出世後生活穩定下來再想吧!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

咁佢肯坦白,臨危勒馬,你仲想佢點? 離婚? bb 出世紙唔落佢名?

唔係話你唔啱,不過佢話人地溫柔,你對佢係咪咁?

你地不如去搵婚姻輔導,大家一齊渡過難關。

公爵府

Siusiuren 發表於 18-6-17 16:17
我地一齊左11年 係舊年10月結婚
呢11年黎大家都無分開過
今日發現佢之前同個女同事whatsapp但del哂啲record ...

過去由它過去吧

首頁
12345...10

尾頁

跳至