沙田一田個foodcourt好熱又焗

mandy952
|
都唔多人,仲咁焗,即走
Kathyaa
|
mandy952 發表於 18-6-17 16:26
都唔多人,仲咁焗,即走

裝修好?
Minnacat
|
Kathyaa 發表於 18-6-17 16:37
裝修好?

未,有排!
mandy952
|
Minnacat 發表於 18-6-17 16:42
未,有排!

懷疑佢想將中間個空間填埋佢,又可以間多幾十間舖
googol
|
都搞左多耐,唔知幾時先裝修好
funghon
|
早上開門前一田附近行過,重有d白色野飛飛下咁
pinkiesalbe
|

係呀,裝飾未完!其實幾大麈,之前大到返早行入去係見到有霧咁樣,d野抹完轉頭又有塵 早2日打開左塊膠見到中間個大窿仲未裝飾完。。聽講預期10月完,估應該未必趕得切!!
pinkiesalbe
|
mandy952 發表於 18-6-17 17:15

Minnacat
|
mandy952 發表於 18-6-17 17:15

我都係咁諗,之前問果度職員,佢話要裝修大約3年。上個月尾減價去買野,2樓果層完全無冷氣(太多太多人,所以咁焗),又迫人又間晒d地方,我同朋友講,萬一有人放火,肯定死晒!
mandy952
|
Minnacat 發表於 18-6-17 18:38
我都係咁諗,之前問果度職員,佢話要裝修大約3年。上個月尾減價去買野,2樓果層完全無冷氣(太多太多人, ...

同埋都好迫,好難行。foodcourt又封到淨返幾張枱,根本唔夠位,呢兩年都廢事行過去,等佢裝修完先
pinkiesalbe
|
Minnacat 發表於 18-6-17 18:38
我都係咁諗,之前問果度職員,佢話要裝修大約3年。上個月尾減價去買野,2樓果層完全無冷氣(太多太多人, ...

係呀!vday又焗,都係自備2把芭蕉
Minnacat
|
pinkiesalbe 發表於 18-6-17 18:50
係呀!vday又焗,都係自備2把芭蕉

我同你一樣!
題外話;點解我用手機入BK,所有公仔冇晒,就連其他post有相果d都開唔到!
tsung
|