真係頂唔順要爆喇!!

Gmay
|

必睇醫美Nxme爆文

其實都知講人野唔係禁好 但真係好想比大家知道要小心呢間野,事關從事醫美內部都超過6年,人工係可接受既但無醫療OT咩都無得補但成日要放工同埋一班女仔去陪老闆王,老闆王出名辣就係人都知,見佢係街d廣告都知佢肯花係宣傳去吸客,講真間間公司都吸客架喇,做內部一定幫佢睇住d新客仔,而家呢個年代夾客都明既,但夾到個個客都抽完脂都番黎投訴就唔係好得囉,抽到個型變曬,唔岩比例見到d客比左1X萬去買呢個服務真係...登佢慘..做佢個客又慘,做佢員工又慘,成日要幫佢補獲,日日打黎問點解禁痛,大佬啊,老闆王隻眼唔好就全公司都知架啦,做咩出黎點都爭小小,做第一個booking 係無問題既,但第二或第三個就..........(emoji)幫人去疣,好多客都話點解整到禁深,當然老闆王一定話粒疣個根深啊,幫你整到底就減輕再生的機會....事實係佢力度同度數時大時細,一不留神就係咁大....每次客問我內心都唔好受,同埋我其實都心知一定留疤,但又唔講得出黎,嚴重既深到含曬濃,前線同事又要幫王老闆格住d客,客又無得直接聯絡到王老闆,幾萬蚊脫疣原先想整靚靚但結果就攪到自己一世留疤,聲都無得出,唯有我地都叫佢等傷口好番就用去疤膏等d色盡量淡化..勸各位姊妹,要搵醫生做微整打針抽脂雙眼皮去眼袋記得留意個醫生視力好唔好,否則一世...皮膚無take 2

VenusSasa
|
呢間成日做廣告,療程唔糸醫生做的嗎?
Gmay
|
VenusSasa 發表於 18-6-17 19:33
呢間成日做廣告,療程唔糸醫生做的嗎?

係醫生做 但做到人發炎含濃囉 可以落手太重 定唔知眼力唔夠
VenusSasa
|
吓 咁恐怖
有時真系唔好信D咩廣告。。
Gmay
|
VenusSasa 發表於 18-6-17 19:36
吓 咁恐怖
有時真系唔好信D咩廣告。。

係架 我自己都好小心 一定會上網睇comment 先....
而家太多古怪野 好多都係哄你上去之後劏你 驚驚
tsung
|

Wangki
|
回覆 Gmay 的帖子

老闆王 = Sandy 醫生?
happy33
|
邊間?
cinda72.
|
邊間?
Ashleycorina
|
Gmay 發表於 18-6-17 19:34
係醫生做 但做到人發炎含濃囉 可以落手太重 定唔知眼力唔夠

請問係咪毛xx代言嗰間?
我差點就book左去,仲諗緊,幸好睇到你呢個Thread ,我上網就係唔見有乜comments
至愛朱古力
|
邊間?
Gmay
|
Ashleycorina 發表於 18-6-18 11:24
請問係咪毛xx代言嗰間?
我差點就book左去,仲諗緊,幸好睇到你呢個Thread ,我上網就係唔見有乜comments ...

係啊 毛xx代言果間,呢間用禁多錢做戶外廣告,難得引到人上去...一定會劏到你盡但會用好多手法囉...例如話你邊個部位爭dd,再慢慢呢到加d果到加d ..咁又十幾萬埋單...再幫你分期... 一龍條服務!正!
Gmay
|
Wangki 發表於 18-6-18 10:59
回覆 Gmay 的帖子

老闆王 = Sandy 醫生?

都識佢?你幫襯左佢d 咩 ?

Gmay
|
happy33 發表於 18-6-18 11:10
邊間?

毛xx代言
Gmay
|
cinda72. 發表於 18-6-18 11:14
邊間?

毛xx代言
大小小
|
係咪有個打鼻王叫黃醫生嗰間呀?
vivibabyvivi
|
謝分享
sabun
|
Gmay 發表於 18-6-18 12:27
毛xx代言

即黃金花代言那間?
Gmay
|
大小小 發表於 18-6-18 13:02
係咪有個打鼻王叫黃醫生嗰間呀?

係啊 唔只個鼻啦 成個樣似saw
你都識sandy 醫生?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
sabun
|
sabun 發表於 18-6-18 13:10
即黃金花代言那間?

脱疣其實都要小心,同我脱那位是中環皮膚專科名醫,但他年紀好大了,又大近視。我都怕他看不清或脱得太深留疤 最後真的有幾粒留疤,幸好不太覺。