化學懷孕的驗孕棒

rubyapple
|
如果化學懷孕流鮮血,之後用驗孕棒check, 仲會吾會有深粗
Louisho1990
|
rubyapple 發表於 18-6-17 21:15
如果化學懷孕流鮮血,之後用驗孕棒check, 仲會吾會有深粗

會,要慢慢hcg先會退晒
rubyapple
|
Louisho1990 發表於 18-6-18 17:24
會,要慢慢hcg先會退晒

同埋基礎體溫都係慢慢退?

Louisho1990
|
rubyapple 發表於 18-6-18 19:23
同埋基礎體溫都係慢慢退?

體溫我唔識呀,只系知hcg會慢慢減咋
haha748494
|
應該會有嘅,最好問下醫生意見。
babymm33
|
會有雙線。好快就消失。想check去抽血變返10-0就無事。
rubyapple
|
babymm33 發表於 18-6-20 07:24
會有雙線。好快就消失。想check去抽血變返10-0就無事。

Thx
rubyapple
|
babymm33 發表於 18-6-20 07:24

大概多久會消失?
rubyapple
|
Louisho1990 發表於 18-6-18 22:43
體溫我唔識呀,只系知hcg會慢慢減咋

Hcg 大概流完血後多少天, 會退曬?
Louisho1990
|
rubyapple 發表於 18-6-20 17:06
Hcg 大概流完血後多少天, 會退曬?

你hcg去到2000,無咁快嫁
你有無去check ar, 要驗下有無退落黎呀
唔退有機會系宮外孕嫁,宮外孕都會流血嫁
你成2000幾hcg,照計有胎囊,
唔好自行等佢流完血就算
要照下有無組織仲系子宮入面,發炎好麻煩嫁
你睇醫生好d wow
rubyapple
|
Louisho1990 發表於 18-6-20 20:07

明白
Thx
rubyapple
|
Louisho1990 發表於 18-6-20 20:07

即係化學懷孕一開始個hcg 都可以咁高嗎?
Louisho1990
|
rubyapple 發表於 18-6-20 20:34

系個胎愈黎愈大,hcg先會愈黎愈高
你2800幾已經系5-6w
正常5w 已經有胎囊,6w 已經有心跳
所以如果你唔好彩真系唔得的話,你唔系化學嫁喇,系叫流產 , 所以一定要去睇醫生,唔系流完血就無事嫁,要睇下子宮入面排清未,未要食藥或刮宮,
同埋你要去睇睇咩原因,有時作小產都會流血,
個胎未必有事嫁,你唔好自行判斷先,去搵醫生睇睇啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
rubyapple
|
Louisho1990 發表於 18-6-20 20:56

Ok
freshrose
|
rubyapple 發表於 18-6-20 20:34

hcg over 2000 點會係化學,over 1200 已經有胎囊,如果無左已經叫早期流產
cartieeeer
|
Louisho1990 發表於 18-6-20 20:56

請問如果cb驗到五週以上,係咪肯定唔會化學?