使用意見

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

近排本人在親子時刻版塊下的出埠旅行中,經常遇到這位會員叫sukebe的惡意留言。我相信其他曾在那版區留言的會員,亦曾遇到這個情況。懇請BK 管理員負責人,可以協助幫忙跟進!謝謝!

珍珠宮

回覆樓主:

仲有這會員教人試圖做不道德的行為。
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

回覆樓主:

有BK 會員問旅遊意見啫,佢既回應是非常之不友善,而且並沒有尊重別人!

珍珠宮

回覆樓主:

請BK 管理員/負責人多加跟進,謝謝!!!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

回覆樓主:

仲有以下情況

珍珠宮

回覆樓主:

不友善回應,及惡意批評

珍珠宮

回覆樓主:

這位會員經常在post度「窒」人、「串」人!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

您好,已跟進。
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

珍珠宮

wong2323 發表於 18-6-18 12:13
您好,已跟進。

謝謝你!

珍珠宮

回覆樓主

唔怪得之無哂佢啲留意
原來玩文字獄
只許低質提問,只許公海串人
不許旅版串咀?定對人唔對事?

講串咀,公海大把,更難聽都有
講貢獻,佢嘅回復深入又地道,
只要係正常問題都會正常回復

相比跌吉,呢度只係盲問,
無咩分享遊記,不無道理

一陣唔知又踩到邊個條尾
又俾人封咪無哂啲心血?

封人,我無咩意見
但封舊reply,
只會係對有心搵料嘅損失
同愈來愈多低質po

manu4211963    發表於 18-7-18 13:31

珍珠宮

wai001 發表於 18-6-17 23:29
不友善回應,及惡意批評

呢個回答有幾不友善

珍珠宮

wong2323 發表於 18-6-18 12:13
您好,已跟進。

有勞BK 負責人刪除這全個post,謝謝!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

該人士的帳戶曾經因多次違規而被永久封戶,因此是次封戶是按既定處理方式執行,謝謝。

珍珠宮

特派員 發表於 18-6-19 10:29
該人士的帳戶曾經因多次違規而被永久封戶,因此是次封戶是按既定處理方式執行,謝謝。 ...

謝謝解釋!!!

珍珠宮

回覆樓主:

我只是覺得人人雖然有人權如何留言,但是留言中帶有不善意的,甚至是惡意的,這就是網上欺凌啦!或者甚至乎是誹謗的!…如果,是這樣,相信並不是一件小事了!

珍珠宮

回覆樓主:

所以,我只是向BK管理員/負責人反映的,考慮決定執行的,應是BK管理員/負責人!

珍珠宮

wai001 發表於 18-6-19 10:58
所以,我只是向BK管理員/負責人反映的,考慮決定執行的,應是BK管理員/負責人!

...

在forum發言原意,應該都是開心的互相分享,宜作善意的留言!
所以,我勸告大家,留言中係要留意有否惡意,或語帶冒犯;如果有,就要預咗有機會被人舉報,而BK管理會跟進的,並且必須承擔後果的!

JD930    發表於 18-7-5 16:56

珍珠宮

wai001 發表於 18-6-19 10:28
有勞BK 負責人刪除這全個post,謝謝!

仲要滅埋聲嗯~

翡翠宮

回覆樓主:

睇吾到嗰位網友有乜大問題

翡翠宮

特派員 發表於 18-6-19 10:29
該人士的帳戶曾經因多次違規而被永久封戶,因此是次封戶是按既定處理方式執行,謝謝。 ...

有否留意自由講埸近年留言多左妁mean.好串。又加上易被人起底。令好多年jm走了或不敢再留言!E+回应吾啱聽就被狂插!巳不是容納多方意見!令很多jm失望!!!會否对一些回應好涼薄留言劝告,再吾理就警告!!因講埸不可以只容許自己体法啱才ok!吾啱就串爆!寫明不喜勿插。都閙爆!咁样只流失jm.

首頁

尾頁

跳至