烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

謝謝!

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

邊區?好多酒樓都有㗎喎

大宅

yanyan-mummy 發表於 18-6-20 16:48
邊區?好多酒樓都有㗎喎

九龍區油尖旺。Thx

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bbpoon 發表於 18-6-20 23:18
九龍區油尖旺。Thx

我多數去煌府,不過不是油尖旺區,佢好多分店,或者油尖旺都有,你可以問吓

大宅

yanyan-mummy 發表於 18-6-20 23:27
我多數去煌府,不過不是油尖旺區,佢好多分店,或者油尖旺都有,你可以問吓
...

明白,我再看看。謝謝!

雲母殿

bbpoon 發表於 18-6-23 13:12
明白,我再看看。謝謝!

不用客氣

大宅

bbpoon 發表於 18-6-20 23:18
九龍區油尖旺。Thx

我上次去太子聯合廣場,京x酒樓, 都係有房打牌,唱k我唔太記得,每圍都係4000。

大宅

瑪麗皇后 發表於 18-6-24 22:09

我上次去太子聯合廣場,京x酒樓, 都係有房打牌,唱k我唔太 ...

好的,謝謝!

首頁

尾頁

跳至