想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 YP.W 的帖子

因為之前二次iui都係周e生幫我做,所以好多野之前已驗左,所以佢今次ivf又冇特別再要驗d咩,主要係基因同遺傳病

複式洋房

YP.W 發表於 18-6-23 20:28
回覆 mslittlepumpkin 的帖子

昨日見e生,星期二抽血

即係尋日先第一次見醫生?

複式洋房

係丫,因為要同醫生傾Ivf之後條路點行

複式洋房

YP.W 發表於 18-6-23 20:38
回覆 YP.W 的帖子

因為之前二次iui都係周e生幫我做,所以好多野之前已驗左,所以佢今次ivf又冇特別再要驗d ...

哦,原來係咁。咁應該都慳返好多時間,你這段時間好好加油調理下

複式洋房

我唸主要係等堆驗血報告耐

複式洋房

你之前有冇做過iui?

複式洋房

YP.W 發表於 18-6-23 20:59

你之前有冇做過iui?

我冇做過iui ,我之前自然有過,中左地貧,傷心到痴線,所以就下定決心做ivf+pgd ,因為我接受唔到再中

複式洋房

甘真係會超傷心,我就係最唔想有呢樣野發生,所以iui唔得我都唔浪費時間,直接做ivf

複式洋房

YP.W 發表於 18-6-23 21:10

甘真係會超傷心,我就係最唔想有呢樣野發生,所以iui唔得我都唔浪費時間,直 ...

又傷心又傷身,所以你決定係正確既。之前都有d醫生鼓勵我再自然試,但我真係接受唔到如果第二次再中我會崩潰

複式洋房

希望大家既ivf 路可以順順利利,一次成功,我努力養好身體中,大家都要努力,加油

複式洋房

回覆 YP.W 的帖子

你地會唔會會驗埋「遺傳病檢測」?我想影上黎俾你地睇,不過唔識整

複式洋房

YP.W 發表於 18-6-25 10:50
回覆 YP.W 的帖子

你地會唔會會驗埋「遺傳病檢測」?我想影上黎俾你地睇,不過唔識整 ...

我都想睇下個list,可唔可以pm 我 thanks

複式洋房

我唔識點upload,我send email 俾你得唔得?

複式洋房

YP.W 發表於 18-6-25 16:19

我唔識點upload,我send email 俾你得唔得?

已pm你了,thanks

複式洋房

Send 左email 俾你,我自己會check 埋,你參考下

大宅

YP.W 發表於 18-6-25 18:32

Send 左email 俾你,我自己會check 埋,你參考下

請問仁安ivf 前去聽輔導,抽血會驗D咩?

複式洋房

回覆 Taylor1222 的帖子

我驗左隱性遺傳病,基因,一般血既化驗,乙肝,丙肝,愛滋病,梅毒等等

大宅

YP.W 發表於 18-7-1 23:07

我驗左隱性遺傳病,基因,一般血既化驗,乙肝,丙肝,愛滋病,梅毒等等 ...

有得驗地中海貧血嗎?

複式洋房

會丫,不過我婚前檢查已經驗左,確認同老公都帶有隱性地貧基因先決定做ivf

大宅

YP.W 發表於 18-7-1 23:21

會丫,不過我婚前檢查已經驗左,確認同老公都帶有隱性地貧基因先決定做ivf ...

謝回覆。
祝大家順順利利,早日bingo

首頁

尾頁

跳至