想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

本身今年開展IVF之路,亦以為老公真心支持自己(之前試自然每一個月同佢講又失敗了,佢都會安慰我)
前兩日因為一些事,老公竟然同我媽媽講:“估唔到佢咁耐都生唔出”,搞亂左佢的計劃,我聽完真係心如刀割,原來佢咁埋怨我,我一路都唔知! 真係有D嬲到想離婚!
呢一刻我反而諗值得咁辛苦生一個小朋友嗎,原本諗住想要愛情結晶品,多辛苦我都會忍耐,因為我知道開始IVF,無論身體,精神,金錢都要承受壓力,我的信心開始動搖。

大宅

瞓得好勳章

回覆 may2565 的帖子

不如你博下順勢療法,都唔得先ivf,我都比醫生話不育,後尾試順勢療法,現在生左大仔。12月再做第二任媽媽,博下啦,要資料可再問我

大宅

KKEDU 發表於 18-6-19 07:16

不如你博下順勢療法,都唔得先ivf,我都比醫生話不育,後尾試順勢療法,現在生左大仔 ...

咩叫順勢療法

男爵府

不如你博下順勢療法,都唔得先ivf,我都比醫生話不育,後尾試順勢療法,現在生左大仔 ...

我都想知咩係順勢療法?thx

複式洋房

回覆 bbooeeyybb 的帖子

我都想知咩係順勢療法?我都結婚4年半,都唸住同老公開始ivf之路,因為試左二次iui都唔得,加上我地二個都有隱性地貧基因,所以冇得揀,加油,我之前失敗左第二次iui時有摟住老公喊將自己心入面既壓力同唔開心講哂出黎,個心會舒服d,你都唔好怪自己同老公,其實大家既心情都係好難受,最重要係互相支持

複式洋房

我ivf都五得。你可以幫到我嗎

別墅

may2565 發表於 18-6-19 06:26
本身今年開展IVF之路,亦以為老公真心支持自己(之前試自然每一個月同佢講又失敗了,佢都會安慰我)
前兩日 ...

我覺得佢成個句子最大問題係用左個佢字
如果佢話估唔到我地咁耐都生唔到,就冇乜野。
佢係你老公,你先會知到底佢係怪晒你,定係詞不達意,講野一舊舊,無心之失。
或者你地可以傾下。
Ivf之路真係唔易行,考慮清楚。

大宅

有興趣知咩黎

大宅

可否分享多一些什麼係順勢療法?

大宅

瞓得好勳章

回覆 rodona333 的帖子

事原14年小產後開始接觸順勢療法,咁個時因爲貧血嚴重,直程要輸血,但西醫同中醫都搞唔掂,聽朋友介紹,就博下順勢啦,用左半年再驗血,所有報告已回復正常,其實只係食左佢支補血療劑,再食左d阿痳素,根住身體一路好轉,咁霍醫生知我要生仔,看順勢目的都係為生仔,所以有搞我經期的問題,體質問題,到16年就有左阿仔,18年12月再生第二胎。全靠霍醫生,我先有仔生順勢資料網頁:
http://living-homeopathy.com/therapy.html
佢要聽左個講座(免費)然後你覺得啱自己想試,先再約診的
如果大家要電話,可以問我取

水晶宮

咁你係咩原因生唔到?
係女方定男方?

聽到你老公咁講真係好嬲
你ivf 條路又唔辛苦既咩.

咁你問下佢, 咁係米要出面穩第2個女人生.

別墅

KKEDU 發表於 18-6-20 14:28

事原14年小產後開始接觸順勢療法,咁個時因爲貧血嚴重,直程要輸血,但西醫同中醫 ...

我睇完都5係好明白 其實係咩來

別墅

may2565 發表於 18-6-19 06:26
前兩日 ...

不要太灰心 最重要兩公婆係要互相支持,因為冇對方愛係好難行落去 加油!

大宅

KKEDU 發表於 18-6-20 14:28

事原14年小產後開始接觸順勢療法,咁個時因爲貧血嚴重,直程要輸血,但西醫同中醫 ...

真係睇完,完全唔明

複式洋房

我諗你老公係用詞不當, 應該唔係有心的, 始終生BB唔係單方面的事, 佢都應該唔好受, 原諒佢繼續實行本身個PLAN

禁止訪問

2018復活節勳章

禁止訪問

2018復活節勳章

禁止訪問

2018復活節勳章

禁止訪問

2018復活節勳章

禁止訪問

2018復活節勳章

首頁

尾頁