夫婦情感

跳至

首頁
12345...10

尾頁

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主

有冇小朋友?咁人地對佢有冇意思?

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

Gmay 發表於 18-6-19 09:52
沒有小朋友...人地對佢都有意思...每日偷情...我睇到佢地好多合照又同個女人放狗散步..因為佢地識左十幾年 ...

咁睇佢真心鐘意果女人,我覺得既然冇小朋友,大家分開冷靜下先,你亦不需咁急決定,比時間自己諗清楚,亦比時間佢諗下自己究竟想點。加油!

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

Gmay 發表於 18-6-19 10:01
我接受唔倒!
我唔得,我量度無禁大,我包容唔到佢有第二個....
你同你先生咩年紀,我估應該唔係好大,如果冇小朋友,俾我會選擇辛苦啲自己重新生活,日後或者可以搵到一個愛你的,女人真係好難做到隻眼開隻眼閉,明知佢出去同第二個一齊,會好辛苦,祝福你

瑪瑙宮

佢甜言蜜語黎氶你, 亦都更甜言蜜語氹緊條豆芽, 舞緊兩个女人, 不知幾開心哩.

佢想條豆芽又同佢長成一棵樹, 咁佢就有兩棵檥. SORRY, 係我就狠踢佢去條豆芽度. 我係可以好狠架, 你得唔得丫?

禁止訪問

禁止訪問

瑪瑙宮

Gmay 發表於 18-6-19 10:35
我做唔到....但點先可以做到

冇小朋友, 自己重過新生活吧. 佢都唔愛你, 唔愛你, 唔愛你了, 佢个心只有諗住點同條豆芽合體, 點爽死.

忘記條賤男喇. 你要愛自己.

伯爵府

回覆樓主

既然你自己都接受唔到,早D放手,長痛不如短痛
坦白講,男女大家都有意,一齊合照放狗咁sweet,點會冇野呀講乜來補償呀,補償D乜?傷害已造成,況且佢都冇諗過斬欖!我諗佢都係講門面野等自己唔洗咁內疚,等你開口講離婚

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

…………

禁止訪問

回覆樓主

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Gmay 發表於 18-6-19 11:27
我都想放生自己....但呢一刻好痛...怕衝動做錯決定

…………

首頁
12345...10

尾頁

跳至