夫婦情感

跳至

首頁
12345...10

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Gmay 發表於 18-6-19 13:43
佢岩岩搵佢朋友轉話:佢話佢真心愛我,只係唔知點解中意果個女人...佢話佢都唔想...叫我聽佢電話好好傾下. ...
一見你話佢想"補償", 我真覺得佢好核突, 明明想搵你笨, 就包裝到靚一靚咁講出口, 真係肉麻當有趣!
佢平時都係把口LONG 過油呀???

俾自己靜一排, 咪鬼SO 佢!

禁止訪問

水晶宮

Gmay 發表於 18-6-19 14:03
我都同佢講佢補償唔到.......同埋我唔知佢點補償......唉

佢諗佢溝女有一套....

樓主之前唔係出貼話生咗個囡? 借account別人用?

禁止訪問

水晶宮

Gmay 發表於 18-6-19 14:06
之前人地借我account 用

咁你其實結婚未?

人地十幾年, 你四年...邊個係正邊個係阿二?

禁止訪問

水晶宮

Gmay 發表於 18-6-19 14:09
結婚4年...

oic ,佢咩事咁急成日搵你? 你手握大部分佢經濟大權?

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

Gmay 發表於 18-6-19 14:12
Yes ...

哈哈哈, 咁你都明白啦。。。。

所謂既仲好愛你喎。。。千其咪心軟

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tammy2008 發表於 18-6-19 14:11

oic ,佢咩事咁急成日搵你? 你手握大部分佢經濟大權?
你好聰明呀!!! 解開咗個謎!!!

水晶宮

tammy2008 發表於 18-6-19 14:13
哈哈哈, 咁你都明白啦。。。。

所謂既仲好愛你喎。。。千其咪心軟

轉鬼走晒佢d 錢, 狂買金保值, 之後俾佢睇佢d 錢已經洗得七七八八, 睇吓佢仲係咪咁“愛” 你

水晶宮

Gmay 發表於 18-6-19 14:14
唉....但在我角度唔關$ 事...

知道, 但你都想知佢係真愛你定為其他野。。。

睇吓無晒錢佢仲係咪咁愛你。。。

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

cy101 發表於 18-6-19 14:15
你好聰明呀!!! 解開咗個謎!!!

正常之下有古怪囉, 狗都放埋仲成日搵大婆話愛愛愛, 一定有利益上面既野

水晶宮

Gmay 發表於 18-6-19 14:18
我諗....佢唔會猶豫....

咪係囉。。。根本唔到你放唔放手, 唔通你一世扣住佢d 錢來留住佢個爛鬼 body 咩? 個心擺明唔係度

伯爵府

Gmay 發表於 18-6-19 13:41
我其實睇好清...只係唔捨手放手....我忍住唔搵佢...亦blocked 佢電話,因為聽到佢把聽或者知佢打黎我會心 ...

加油,突然間發生個心更係會唔舒服。不過時間耐左,一定可以丟淡……老土講句,依個世界又冇話冇左邊個唔得嘅。
做D自己感興趣嘅野分散注意力

水晶宮

回覆樓主:

千其唔好扮有型俾番堆錢佢, 換來結果只有輸得一敗塗地, 人家背後兩人相偎時只會半夜笑醒

對不仁不義既人唔需要講仁義, 佢哋字典無呢d 字, 無傷害已經係最大仁慈

首頁
12345...10

尾頁

跳至