夫婦情感

跳至

首頁
45678...10

尾頁

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Gmay 發表於 18-6-20 08:24
因為第三年大家都無再好甜蜜....關係的確好梳離..

3年就咁,我諗你果件都好需要新鮮感
任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

翡翠宮

Gmay 發表於 18-6-20 08:26
你好硬淨! 加油!
咁你地仲有沒有聯絡?

你果個肯搬走都好,唔會篤眼篤鼻。我果件垃圾又要扮好爸爸但又對我黑面,又唔肯搬,我火都黎!我叫左佢呢個星期好搬走。

不過第時我都會比佢見兩個女,始終都叫老豆,但係個女要唔要見佢又係一回事

你都可以硬淨,最愛係要愛自己,唔好衰比男人睇,你值得有更加好既人去愛你
任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

侯爵府

回覆樓主:

佢根本唔愛你,愛你又點捨得傷害你。同時佢都唔愛個女人。佢只係玩女人滿足佢自己,佢愛人,又會要人蒙受小三既惡號?佢愛的只有佢自己。呢個真的係賤男,如果已經出走左,就唔好番轉頭,捱過左就係神仙,番轉頭,只會又番去比佢玩。男人有得玩女,就唔會有人性。

LAMLAM0125    發表於 18-6-20 11:35

禁止訪問

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

Gmay 發表於 18-6-20 12:12
我覺得佢同果女人點已經唔重要了...我個心爛曬...當然我仲係好愛佢但理智叫我清醒要離開呢個人,我諗緊我 ...
其實女人系一種好得意既動物,因為愛,明明知道答案但總會幫對方諗千千萬萬個借口,當你痛夠、傷夠、失望夠你就會忘記到佢。

複式洋房

Gmay 發表於 18-6-19 11:27
我都想放生自己....但呢一刻好痛...怕衝動做錯決定

長痛不如短痛可能分開那時會很難過,時間會淡化一切的,守著一個不愛自己的人而且外面還有另外一個女人更加不能原諒

翡翠宮

Gmay 發表於 18-6-20 12:12
我覺得佢同果女人點已經唔重要了...我個心爛曬...當然我仲係好愛佢但理智叫我清醒要離開呢個人,我諗緊我 ...

要忘記一個人好難,因為你同佢係有開心既回憶,但係你又要諗下,如果你原諒佢,之後再一次受傷,到頭來邊個最慘?係你自己,無人會可憐你

既然而家佢搬走左,仲好!你可以搵多d活動去參與,好似報d course讀下,充實自己!咁你就會無時間再諗佢!

回憶係美好,就由佢停留美好既一刻!再落去只會變成惡夢,令你痛苦
任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

侯爵府

Gmay 發表於 18-6-19 10:01
我接受唔倒!
我唔得,我量度無禁大,我包容唔到佢有第二個....

我理解到你情緒,我都試過,雖然當時唔係老公,但真係好愛佢,晚晚都喊,差啲要睇心理醫生
我同你唔同未結婚,可以再離開得輕鬆點,唔好再睇再自虐,愛自己才知下一步點行,比自己冷靜諗下係未非分開不可,有左決定就勇敢一點

祝福你

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

Reema 發表於 18-6-19 17:22
你忍唔忍到呀...
自問我唔忍到同唔接受

女人忍耐力可以好強,問題係未需要咁卑微

侯爵府

Gmay 發表於 18-6-20 13:41
謝謝你

記住要愛自己

我好感恩係我最低低低谷時,每次見面朋友都提我一次

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

HongV發表於18-6-20 13:49
女人忍耐力可以好強,問題係未需要咁卑微
岩呀....

而家唔係以前年代~~~

禁止訪問

翡翠宮

Gmay 發表於 18-6-20 13:42
訓唔到食唔到 真係好難熬.....真係無人會可憐自己...自己攞黎

我好明白,係好難熬,我都瘦左幾kg,但又要響兩個女面前堅強,只有佢地返左學/訓左覺,我先有時間痛哭

信我,你會捱得過架,加油。

你想搵人傾可以PM我架
任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

大宅

好媽媽勳章

Gmay 發表於 18-6-20 13:40
我諗我係等緊我自己死心 等緊最絕望的一刻
你應該慶幸仲未有小朋友,要走既話處理小一樣野。當痛去到一個位置,等同人地話女人生仔會有十級痛一樣,你會識處理。
有冇聽過【不要讓不適合你的人帶走最好的你,把自己留在一個對的時機遇上愛你的人】

子爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆 Gmay 的帖子

我同c6 十七年,仲有一個囡,但最后都敵不過一個識咗幾個月的紅顏知己。

禁止訪問

首頁
45678...10

尾頁

跳至