打斑打到脫左色素

Chub109
|

只係打左一次,想消滅粒荷爾蒙斑,唔知有咩方法可recover(emoji)(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
waiyuktsoi
|
Chub109 發表於 18-6-19 15:03
只係打左一次,想消滅粒荷爾蒙斑,唔知有咩方法可recover(emoji)(emoji)

反白,比反黑仲麻煩 ,
Judymama28
|
回覆 waiyuktsoi 的帖子

係美容院打定醫生打?快D睇皮膚科醫生啦!
Elkast82
|
你打左咩機?
colayeung
|
反白
dada_88
|
回覆 Chub109 的帖子

你打左咩機?
cakii
|
反白呀,我問過醫生,佢話無野可以做到
siufcat
|

放鬆點 j m 不要太擔憂
我之前都try 過
後尾自己好返
dada_88
|
第一次打已經反白?
文迪羊
|
係唔係打左幾次結蕉AR
catcatlun
|

你試搽protopic ,當白蝕治療,會自愈的。唔好再做任何treatment ,記得防曬,否則反白更顯白
Bebebibibebe
|
想問打左咩機?我想打走荷爾蒙斑諗緊1064定做皮秒
leeleebaba
|
catcatlun 發表於 18-6-30 20:14
你試搽protopic ,當白蝕治療,會自愈的。唔好再做任何treatment ,記得防曬,否則反白更顯白
...

請問protopic是不是可在藥房買?因我爸爸有白蝕,我想買給他試。thank you
catcatlun
|
leeleebaba 發表於 18-7-1 08:22
請問protopic是不是可在藥房買?因我爸爸有白蝕,我想買給他試。thank you

有RX應可買到,我皮膚醫生比的
leeleebaba
|
catcatlun 發表於 18-7-1 08:23
有RX應可買到,我皮膚醫生比的

吾該哂
heily123
|
siufcat 發表於 18-6-26 12:21
放鬆點 j m 不要太擔憂
我之前都try 過
後尾自己好返

要幾耐先好返?
siufcat
|
heily123 發表於 18-12-2 01:34
要幾耐先好返?

確實唔敢答你但你擔心就唔好再打斑住..

cakii
|

都好大件事下