有冇媽媽之前試過返大陸影大肚相

80後的媽
|
如題
pigpiglamlam
|
80後的媽 發表於 18-6-20 01:48
如題

識得有人返大6影,都影得幾好
80後的媽
|
pigpiglamlam 發表於 18-6-20 21:04

係呀。因為我都有上網睇過,其實嗰啲香港影相舖啲衫全部都係淘寶,根本都係大陸野,因為我見到大陸影呢啲相$1000有找,好多風格同香港差唔多,但香港起碼要$4000。仲要影完你都唔知滿5滿意
80後的媽
|
pigpiglamlam 發表於 18-6-20 21:04

可以PM D資料俾我嗎?因為我依家都睇緊深圳嗰啲
kfckfcho87
|
可以pm資料ma? Thx
pigpiglamlam
|
80後的媽 發表於 18-6-20 21:16
可以PM D資料俾我嗎?因為我依家都睇緊深圳嗰啲

佢好似唔係深圳影,同埋我同佢唔算熟,冇佢聯絡方法
我自己就求其喺香港搵間studio影,純粹留個記念
haha748494
|
據聞大陸依家技術,服裝,服務都唔錯。
我要做媽媽
|
我系唔會專門過去影個相,覺得太攰喇
JD930    發表於 18-9-13 12:07
Wingwing1223
|
80後的媽 發表於 18-6-20 21:14
係呀。因為我都有上網睇過,其實嗰啲香港影相舖啲衫全部都係淘寶,根本都係大陸野,因為我見到大陸影呢啲 ...

係呀!香港影大肚相d衫好多都係淘寶!
睇多幾間都覺得悶!不過大住個肚返大陸都好辛苦,仲要好危險!香港都有d平嘅攝影,我見團購都有1千左右嘅攝影,不過要夠定力唔好比人sell到
GCHK
|
不過而家天氣熱,會唔會好辛苦亞
hamsterma
|
80後的媽 發表於 18-6-20 01:48
如題

我都係大陸影嘅,都可以
80後的媽
|
hamsterma 發表於 18-6-24 00:13
我都係大陸影嘅,都可以

你係邊間影呀?可唔可以PM啲資料俾我?thanks.
SCJT
|
我都係大陸影嘅,都可以

Pm details , can ma? Thx

RubyYu07
|
如果你唔怕攰既話,大陸技術都可以!服裝都係差唔多,不過價錢就差好遠!
80後的媽
|
RubyYu07 發表於 18-6-27 23:17
如果你唔怕攰既話,大陸技術都可以!服裝都係差唔多,不過價錢就差好遠!
...

係呀,我都係睇到大陸$1000有找,仲要包埋化妝set頭,如果香港如果要化妝set頭又要另外加錢,不過唔知大陸邊間好要慢慢搵你有冇好介紹呀?
dindin69
|
回覆 hamsterma 的帖子

你係邊間影?可以PM啲資料俾我?thanks
dindin69
|
我都係大陸影嘅,都可以
可唔可以PM啲資料俾我?thanks
RubyYu07
|
80後的媽 發表於 18-6-27 23:36
係呀,我都係睇到大陸$1000有找,仲要包埋化妝set頭,如果香港如果要化妝set頭又要另外加錢,不過唔知大 ...

無啊,哈哈,我懷孕時都無影過大肚照
KTychan
|
大住個肚咁辛苦仲要上大陸影相一定超攰喎,我之前喺香港上影樓影,可能當時肚都大,影2個鐘都幾攰架,奉勸jm你都係喺留啲力,影啲靚靚精靈相好過啦

我之前去果間有晒化妝同衫提供,都唔駛4000喎,你上Facebook 搵多幾間了解下先啦~
JD930    發表於 18-9-13 12:08
yvonne520
|
都係怕攰