2019年1月港島東媽媽揮手區

bonmo2019
|
大家揮揮手,打個招呼吧 (emoji)(emoji)
fish611
|
bonmo2019 發表於 18-6-20 16:27

(emoji)(emoji) hi 我都係1月,但黃大仙區

ligun
|
小珠一枚
|

預產期是1月7,東區生,有group 加埋我啊,唔乖曬,96494388
cindylcc
|

Hello! 1月預産期東區醫院生
dadatang
|
Hi我都係港島東^^
ligun
|
有group加埋我呀
ngpico
|
Haloo, 我都係港島東
cindylcc
|

我開個1月港島東group,如果大家有興趣請pm 我,謝謝!
xmichellexml
|
我都係港島東架,EDD 1月8 ,可以加埋我嗎?(emoji)
Hannah_
|

Hi!我都係港島東可以加我入group ma? Thanks thanks~

cathyjordan
|

我都係!EED 1月21
joeygirl20001
|
cindylcc 發表於 18-6-29 21:04
我開個1月港島東group,如果大家有興趣請pm 我,謝謝!

我都係港島東架,EDD 1月12,可以加埋我嗎?(emoji)
Dreamie
|
Me too!!
dadatang
|
我都係東區架

|

[ 我都係東區, 預產期1月12號。 岩岩開左個東區媽媽 group, 入黎交流下:

https://chat.whatsapp.com/3X1MSWopw8CDgHI5t8VJdZ
ZzoeC
|

Hello! 我都係1月東區生,請pm我,thx!

fanpattt
|
我都係1月生,加埋我呀!(emoji)(emoji)
Dreamie
|
我一月東區生,想問有冇group? 可以pm 我嗎? thank you
|
cindylcc 發表於 18-6-29 21:04

有興趣!