自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

missy_k 發表於 18-6-21 16:47
我用家用彩光脫, 好正wo..真係無乜 or就算生出來都好幼
不過要勤力d用囉..

要脫幾多次?痛唔痛㗎?

別墅

回覆 小ice 的帖子

我O岩O岩買時就一星期用3,4次架都..之後一個月後就2次左右..
之後慢慢愈來愈少...

唔痛架, 係o都果下熱熱地....

侯爵府

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 開心吸收勳章

elysemama 發表於 18-6-21 11:43
剛剛尋日問左兇宅(跟妳講),照價9折。
去兇宅買, 問佢有無贈品送, 我上次買有部電剃毛機送。

伯爵府

2018父親節勳章 2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章

bufferzone 發表於 18-6-21 15:40
無錯!根本不需要咁多個頭,基本既已經足夠

原來唔駛咁多個頭的, Thanks Thanks

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

邊隻牌子好呀? 蔣怡那部好唔好?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

BingoJoey 發表於 18-6-21 17:10
原來唔駛咁多個頭的, Thanks Thanks

用左一年,從未換過個頭

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cy101 發表於 18-6-21 16:47
如果一屋唔止一個女人用, 幾姐妹, 2母女, 咁會唔會抵用?

淨係隨時可以做;又唔洗俾人sell plan 已經抵番曬啦
當然多幾個人做就更超值

珍珠宮

Angel_Rose 發表於 18-6-21 16:45
點解呀?家用甩吳到毛?

會生返,唔係永久,開頭要連續玩5-6星期先見到明顯效果,之後又要個月補電先keep 到下
反而我十幾年前做laser , 尤其underarm , 堅係一條毛都無生返,我手腳當時懶冇做清,但一直都keep 到當其時效果,完全無反彈

子爵府

回覆樓主:

我都有興趣買呀,好過出去俾人sell
唔知小朋友用唔用得,亞女好介意自己d毛毛

男爵府

回覆樓主

其實舊model已經夠用,我在日本買了飛利嘟,兩千幾,脫左十次八次,已經唔使再用住。好好

珍珠宮

missy_k 發表於 18-6-21 16:47
我用家用彩光脫, 好正wo..真係無乜 or就算生出來都好幼
不過要勤力d用囉..

唔係錢問題係效果問題

伯爵府

好媽媽勳章

sandypink 發表於 18-6-21 17:38
我都有興趣買呀,好過出去俾人sell
唔知小朋友用唔用得,亞女好介意自己d毛毛
...

我都係因為個毛孩女(13歲)才決定買咋!我打去問過Musee,佢哋話teenager都可以做,所以我想underarm出去做,手手腳腳買個宅光機屋企做

男爵府

北寄貝 發表於 18-6-21 18:01
其實舊model已經夠用,我在日本買了飛利嘟,兩千幾,脫左十次八次,已經唔使再用住。好好
...

請問日本邊度有可買? 咩型號? 幾錢?

男爵府

北寄貝 發表於 18-6-21 18:01
...

我都响日本買左,香港賣緊的型號其實出左好耐,日本已無得賣,响日本買的果個仲細把啲添,只係二千幾

男爵府

andywmama 發表於 18-6-21 18:12
請問日本邊度有可買? 咩型號? 幾錢?

Big camera果類電器店大把,好多時仲有識國語店員,慢慢睇。

男爵府

小ice 發表於 18-6-21 16:49
家用嘅係永久脫毛嗎?我都考慮咁買家用脫毛機還是出面laser

我腋下是出去脫的,腳就屋企自己脫。其實兩者都會有少少幼毛出返,但唔多,真係好頂唔順未自己再響屋企脫下囉。我覺得兩千零蚊好抵玩喎!

男爵府

回覆樓主

我買咗家用
脫咗兩個月,10日脫一次,效果不錯,毛毛少咗和生慢咗,嚟緊吾洗咁密,一個月脫一次,但要keep住做

伯爵府

回覆樓主

平平地淘都得,我做採購有試過產品,不過我十年前去美容院做左好多part, 現在有生少少岀來。又不太必要買

男爵府

BingoJoey 發表於 18-6-20 22:10
求意見! 我見豐澤/百老匯都買飛x蒲彩光脱毛機 $49xx 。
但在price.com $39xx (佢話係行機)。相差成千蚊 ...

我覺得price.com買野無問題
以前幫公司買電子野都係經price.com格價

我都想買家用脫毛機,想買部可以脫埋臉嘅,因為d人話脫左面毛皮膚會好d

子爵府

回覆樓主:

大家諗住揀咩牌子呀?
之前睇過淘,雖然好多人讚,但都係諗住俾多少少喺hk買

首頁

尾頁

跳至