親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

jipjipjip 發表於 18-6-22 10:03
我琴晚自己上佢網睇左條款詳情,睇落就似係出左去無得再入.......同埋應該係得劇院同馬戲先要另外買飛,我最 ...
咁又幾抵玩wo...............包酒店加門票,仲要係7.1假期空檔

子爵府

我都岩岩琴晚上網報左啦,都幾方便快趣,不過C6就話佢地想乘機收集大數據....

同埋要做人仔轉換比錢,咁鬼麻煩真係要C6先識搞

子爵府

jipjipjip 發表於 18-6-26 10:27
正常唔經澳門就先去拱北口岸坐廣珠城軌到廣州南站(番禺) 再轉地鐵到廣州市其實都有大巴套票賣,但我都prefer ...
長知識了

子爵府

咁照咁睇如果買香港大巴飛都要幾百蚊,不如去上環買賭場半價$260左右飛經澳門仲抵啦.....仲可以打下卡睇下野先施施然上珠海...........

子爵府

依家優惠過左其實仲有無後補?其實7.1係香港人放假者,內地人都係要返工,應該大把位要做宣傳

子爵府

回覆 jipjipjip 的帖子

老實講,即使在家千日好,放長假我都唔想留係香港......買返個兩日一夜飛再加下星期一補假其實係好fit.........
玩完抖返日唔煮飯先再正常生活

子爵府

jipjipjip 發表於 18-6-28 11:44
無可否認.......以前係想去旅行,但生活較艱難

但得到依家叫做可以娛樂下反而都覺得仲大壓力過以前........ ...
反而最好笑係有離地言論叫人少去旅行儲錢買樓...........
講真儲得幾多,個通脹咁勁,今日唔玩分分鐘第日唔抵玩玩唔返果個價錢.........美國加息香港一定會跟住加.....

其實依家個市道係差,我覺得係陷入滯脹........

子爵府

果位離地細劉近日又有離地論啦........你估個個好似你咁係大劉個仔咩......你唔讀書什至做廢青打跛腳都唔洗憂啦........

不過佢自己本身又係勁既........外國法律加經濟學位,係有本錢講風涼說話

子爵府

回覆 heyou 的帖子

今年應該無咩人去遊行...........但我都唔想留係香港放假

首頁

尾頁

跳至