親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

uiuibaby 發表於 18-6-21 16:44
去過都幾好丫, 唔會夠香港迫
謝謝,最主要係見佢個PACKAGE幾吸引,兩日夠唔夠玩哂咁多區?
同埋佢門票應該係包哂遊戲除非要睇表演先另外收費買飛炸?都打算下星期前報,CONFIRM埋老公下星期公司無特別EVENT就報名過數.....7月2日好似係有紅日補假印象中,要查下先知

洋房

回覆 jipjipjip 的帖子

兩日一夜已經去晒所有館同區啦我, 用單反影埋仲要有時間淨

jipjipjip    發表於 18-6-21 17:38

別墅

謝謝咁多位JM,琴晚客服覆左我了,佢叫我如果想要多些資料叫我直接上佢網址

https://h.chimelong.com/100003?d ... mp;edate=2018-07-04

另外原來個check in時間係1500到第二朝1200前check out..............

即係如果訂唔到星期六至星期日,星期五果日要早退........咁樣好似唔係咁好.......始終無理由同老師講話帶個仔去旅行.........講話有急事返大陸就教壞小朋友

複式洋房

jipjipjip 發表於 18-6-22 09:21
謝謝咁多位JM,琴晚客服覆左我了,佢叫我如果想要多些資料叫我直接上佢網址

https://h.chimelong.com/100003 ...
有mud好怕,嗰個政棍區落軒唔去開立法會同老婆去左日本旅行都係咁,仲要講大話話係完成使命,保護重要嘅人,佢就真係教壞細路啦!

別墅

lalau88 發表於 18-6-22 09:26
有mud好怕,嗰個政棍區落軒唔去開立法會同老婆去左日本旅行都係咁,仲要講大話話係完成使命,保護重要嘅人,佢 ...
佢唔以身作則係佢既事........琴日我都睇到有單新聞好心痛,16歲跳落黎個後生仔原來係誤入歧途唔肯見感化官.....又缺乏家人關心....就一踴而下........唉
呢個地方真係痴左線,真係行開下兩日唔好比個仔咁大壓力,剛剛考完試又怕平時分唔好,又有少少退步......都係唔好迫得佢太緊......比佢放鬆下算

別墅

都係講返D開心野,琴晚我再比個仔睇個介紹,佢話企鵝好得意好想去,因為以往即使去海X公園都係睇得海洋劇場,離到遠一遠,入到水族館又迫人.....

如果真係可以咁近距離接觸到小動物同企正係格離影相唔洗迫應該會幾正

複式洋房

jipjipjip 發表於 18-6-22 09:33
都係講返D開心野,琴晚我再比個仔睇個介紹,佢話企鵝好得意好想去,因為以往即使去海X公園都係睇得海洋劇場,離 ...
JM你放心都得啦,唔返過大陸真係唔知度佢地土地供應可以咁誇張............好多位都好鬆動行得好舒服,同內地親友去過一次,真係大開眼界好多野睇,有時真係唔明內地遊客係咪為左購物買正貨先順手行海洋公園同住迪迪黎酒店,根本佢地自己地方都有正野

別墅

lalau88 發表於 18-6-22 09:39
JM你放心都得啦,唔返過大陸真係唔知度佢地土地供應可以咁誇張............好多位都好鬆動行得好舒服,同內地 ...
我都覺,佢地好似黎香港旅遊真係鍾意買野區多,係食同住方面真係好鬼慳家,有時行過廣東道真係見到佢地係拖住兩個行李箱坐係上面食M記........水貨客應該多數出現係萬X,屈X屎,沙SHA果類鋪......無理由名店都咁失身份掛?
不過我有個大陸有錢阿嬸一家又係咁搞笑,佢地來港旅遊係住旺角賓館,之後問我地邊度食燒味飯盒抵同點搭MTR出尖沙咀........

可能大家文化唔同.......始終香港人搵埋志在食想舒舒服服攤抖下絕對唔會咁難為自己

複式洋房

弊,睇左咁多資料搞到我都好鬼想去tim

其實如果我買星期5-6飛應該唔太趕,我果區都近近地,中午12點左右接放學,搭車食住野過到去check in都係剛剛好,不過感覺上好似小朋友太奔波同蝕蝕地,唔知張門票係咪指兩天任玩通行定係限制CHECK IN就無得RETURN呢?

別墅

goodnight 發表於 18-6-22 09:52
弊,睇左咁多資料搞到我都好鬼想去tim

其實如果我買星期5-6飛應該唔太趕,我果區都近近地,中午12點 ...
我琴晚自己上佢網睇左條款詳情,睇落就似係出左去無得再入.......同埋應該係得劇院同馬戲先要另外買飛,我最擔心就係內地作風層層收費如紫禁外城--->內城, 張套票照計就包左遊樂場同夜晚睇煙花....

1、成人票:1.5米以上儿童及成人
2、儿童票:1米至1.5米儿童
3、长者票:65岁以上的长者(凭本人有效证件并验票入园)
4、免票儿童:身高1.0米以下 的儿童除横琴岛剧院和广州大马戏的以外的园区可以免费进园,1米以下儿童由一名购票成人陪同可免费入园,每位成人只限带一位免费儿童入场;
注意:马戏门票大小同价,不设儿童票和老人票,即儿童及长者也需要购买成人票方可进园,1米以下的儿童也需要购买成人票。

子爵府

jipjipjip 發表於 18-6-22 10:03
我琴晚自己上佢網睇左條款詳情,睇落就似係出左去無得再入.......同埋應該係得劇院同馬戲先要另外買飛,我最 ...
咁又幾抵玩wo...............包酒店加門票,仲要係7.1假期空檔

子爵府

我都岩岩琴晚上網報左啦,都幾方便快趣,不過C6就話佢地想乘機收集大數據....

同埋要做人仔轉換比錢,咁鬼麻煩真係要C6先識搞

別墅

我都扑左鎚報左, JM你報邊日?可能有機會撞到都唔頂

別墅

我覺得應該都會幾爆,不過佢個支付方式可能真係有少少麻煩,多數家庭主婦可能都要搵返老公搞....先會有位

別墅

佢酒店想直接收集用戶數據就緊架啦........佢仲有會員積分之類既野搏你想玩完再玩.........其實都幾醒目

別墅

我自己又無咁多考慮,報完玩完都返香港啦,怕佢有牙咩..........

不過佢呢個優惠真係平在直接同酒店訂慳左比agent個費用

別墅

你係香港報名咪又係要比身份證同電話間旅行社,怕咩

幾呢兩年我都聽到人講佢個海洋王國有好大轉變........多左好多設施同翻新

最重要係...........佢維起平過迪迪酒店同海狗公園

別墅

回覆 Angelmme 的帖子

係,性價比黎講無得輸,包酒店包門票一個人都係一千數左右,如果唔係報名要用電子煩,真係抵到爛

別墅

我個目的都係想避開香港擠迫,同埋年年都有人7.1遊行,

一陣去海洋公園迫完可能到時返歸又撞正遊行封路,到時真係一肚火

別墅

回覆 jipjipjip 的帖子

咁你又有少少過慮

其實近幾年都越來越少人遊行.......報紙都係篤數,甘當然都有可能撞正封路同掃興,去悶海狗公園人撞人行年宵
都可以考慮下大陸體驗,應該會幾好玩

首頁

尾頁

跳至