自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

遲你就話嬲O者...
早左.....又唔得呀?
人地得你一個客咩, 同埋都係早41分鐘? 問人咩意思? 一係你就唔好收囉....
M 巾呢家下你認為咁私人, 下次自己萬寧買完搵個黑色不透光袋袋起。

好多時送貨既一車有幾廿單野, 走完個區真係唔會返轉頭。
送貨哥哥好多時送到10點都仲送緊野, 飯都未食.
你唔諗下人地?
如果你都咁嬲, 世界上好多野都令你好嬲. 地鐵遲左兩分鐘到, 你係咪要嬲到爆裂?
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

公爵府

bobosweet 發表於 18-6-22 19:00
可能覺得無問題果D,24小時屋企都有人坐鎮,所以認為無問題囉!

利伸 我得夜晚先有人呀屋企。但係呢 如果差一個鐘都無既時間 係咪要嬲到完全接受唔到丫?
同埋人地送貨甘sharp準時呀?甘揾Fedex 同DHL law....
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

公爵府

dior0214 發表於 18-6-22 19:12
覺得冇問題嗰啲人, 一係就佢地屋企隨時都有人, 一係就佢哋唔介意送貨嘅一話就到就即刻撲返屋企囉 :nothin ...

其實係無需要去到要出po話自己好嬲。
好小事。
甘之前百佳送貨明明下午送變左朝早送,因為下午打風,送唔到連貨都唔知去左邊度。我又要好嬲嬲到震呀?
生活太多事 無謂比啲鎖碎野困擾自己啫。除非個人得閒到小事都要著緊啦。
無咩事我返去湊女先.

公爵府

dior0214 發表於 18-6-23 14:33
唔該你睇清楚先啦,我唔係出post嗰個呀!同埋呢,你個case係因為天氣問題延誤送貨,但Hktv mall係每次都唔 ...

你睇清楚我回你乜先啦,你記唔記得自己講乜呀?你話覺得無問題個啲人一係xxx一係xxx.
我咪答其實(樓主)唔洗去到甘嬲囉。
你唔明中文架? 一味圈圈個暈精串串貢。

駁唔切。
叫人睇清楚時 你自己都望清楚啦。
咕6

沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

首頁

尾頁

跳至