自由講場

跳至

首頁
45678...22

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

jcstai 發表於 18-6-25 18:46
咁我又唔知可唔可以不斷送友情禮物給同一個人喎. 不過呢度已經好多人加咗我成為朋友了.
...
同一人,每天只可送一次。

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

Ottomom 發表於 18-6-25 19:04
回覆 jcstai 的帖子

pls add me as friend ah, 8484017, thanks
Seems the above number is not for pokemon go, the correct number should have 12 digits xxxx xxxx xxxx

伯爵府

clarawuwu 發表於 18-6-25 19:12
同一人,每天只可送一次。
原來如始, 多謝告知.

大宅

clarawuwu 發表於 18-6-25 18:04
我都俾左禮物盒你喇! 等你回禮

比小小時間我 我D蛋滿曬 一定回比你

男爵府

回覆 angelheart 的帖子

i hv added u.

男爵府

Have edited la,thanks, 9260 8687 7908

伯爵府

春季勳章

cheapkinglee 發表於 18-6-23 22:30
有冇仍在玩Pokémon GO的Baby kingdom朋友!

我自己冇乜fd 玩此game, 所以遊戲中交不到好友。

add me please
8998 0446 3084

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主

係咪有限人數咖?
5587 4207 2191

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

jcstai 發表於 18-6-25 19:17
原來如始, 多謝告知.

禮物包限儲5個

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

cheapkinglee 發表於 18-6-23 22:30
有冇仍在玩Pokémon GO的Baby kingdom朋友!

我自己冇乜fd 玩此game, 所以遊戲中交不到好友。

+左

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆樓主

我的是881588076668

伯爵府

Ottomom 發表於 18-6-25 19:51

Have edited la,thanks, 9260 8687 7908
added

大宅

回覆樓主

可以加我嗎?同樣找不到朋友,4685 3124 9900 紅色隊

男爵府

回覆 cherry_chum 的帖子

added you, but can only send u gift tmr.

男爵府

回覆 Ottomom 的帖子

just added u. I am 4627 2176 2536

珍珠宮

係咪要同色先可以加人?
我黃色,no係3515 8496 6140 ,不過唔係成日玩

男爵府

回覆樓主

Hi, I am in the U.K. Please add me, so we can exchange gifts. My trainer code is 9375 2739 0881 . Thank you!

大宅

回覆樓主:

麻煩加埋我小朋友:

5644 4788 2072
8695 5991 9197

兩個都藍隊

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 親子達人勳章 親子王國15週年勳章

4455 9414 6647 藍
請加我

首頁
45678...22

尾頁

跳至