自由講場

跳至

首頁
34567...22

尾頁

大宅

好媽媽勳章

6596 4640 4760 yellow, thank you

大宅

woman 發表於 18-6-25 11:49
6596 4640 4760 yellow, thank you

5031 7648 7783 blue team, pls add me

子爵府

點知道自己是什麼色

男爵府

我冇朋友玩,請加我 7356 0129 9649 黃色 謝謝

大宅

2018復活節勳章

回覆樓主

俾埋三位朋友個ID出嚟先
歡迎加佢地

3289 3388 1096

7677 7690 3532

8107 9809 0507
Please stop fighting with the past...

公爵府

回覆樓主

1306 5969 4903
4828 0757 8298

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

冇玩好耐了, 襯吓熱鬧先, 5008 3464 7662 紅色, 歡迎加我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

是否要互 add 才可以用友情禮物?
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

回覆樓主

Add me please 0603 0260 6006

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

esmehouse 發表於 18-6-25 15:42
是否要互 add 才可以用友情禮物?
係, 我都送及收咗幾個友情禮物了
PS. 早前有JM提點, 如果包包已齊了9隻蛋, 就唔好開友情禮物, 因為咁係唔會收到7KM的新蛋.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

jcstai 發表於 18-6-25 16:28
係, 我都送及收咗幾個友情禮物了
PS. 早前有JM提點, 如果包包已齊了9隻蛋, 就唔好開友情禮物, 因為 ...
Thanks 咁是否不斷要 add 人才可以繼續有友情禮物
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

9999 0488 1495 大家交換下禮物~

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

fennie114 發表於 18-6-24 22:31
我衣家比個禮品包你 你要比返我架(emoji)
我都俾左禮物盒你喇! 等你回禮

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

esmehouse 發表於 18-6-25 16:48

add人都可以做朋友。
做朋友後就送禮俾對方,但之後要等睇對方會唔會送番俾你喇。

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

jasonhelen 發表於 18-6-25 12:09
點知道自己是什麼色

點解唔知

esmehouse    發表於 18-6-25 20:45

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

200 個名額

男爵府

回覆樓主

請加我3961 8097 8234

男爵府

回覆樓主

請加我為Pokémon GO的朋友!我的訓練家代碼是 9973 3975 9095 !藍隊

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

咁我又唔知可唔可以不斷送友情禮物給同一個人喎. 不過呢度已經好多人加咗我成為朋友了.

男爵府

回覆 jcstai 的帖子

pls add me as friend ah, 9260 8687 7908 thanks

首頁
34567...22

尾頁

跳至