天生頭髮卷曲、有冇直療介紹?

liulokyi
|
除左負離子、仲有冇其他方法可使頭髮變直?
番茄仔
|
Paimore 直療 $1648
我覺得好貴 但真係好方便
整左2個月到 未知come唔come
冇負離子咁假
gloriehungws
|
Paimore唔太襟
bobo88hk
|
我都想知 做負離子甩好多頭髮好傷
babycam
|
liulokyi 發表於 18-6-24 01:36

荃灣有間髮型屋用日本藥水,整完髮質好順直,可以Keep到半年以上(吾計新生頭髮),每次用手摸頭髮都好滿足,似天生直頭髮
媽咪pig
|
babycam 發表於 18-6-24 22:24
荃灣有間髮型屋用日本藥水,整完髮質好順直,可以Keep到半年以上(吾計新生頭髮),每次用手摸頭髮都好滿 ...

可否pm地址,thanks
Peppers13
|
荃灣有間髮型屋用日本藥水,整完髮質好順直,可以Keep到半年以上(吾計新生頭髮),每次用手摸頭髮都好滿 ...

請問係邊間同邊個髮型師?pls pm me,thx~
Sugar624
|
我都係做負離子,只keep到半年,頭髮好傷
做paimore keep到3個月,冇咁傷髮,效果靚D
番茄仔
|
Sugar624 發表於 18-6-25 08:51
我都係做負離子,只keep到半年,頭髮好傷
做paimore keep到3個月,冇咁傷髮,效果靚D ...
3個月????
番茄仔
|
gloriehungws 發表於 18-6-24 18:49
Paimore唔太襟
髮型師同我講整完就喺度
直至個頂出返嗰d出黎架咋
好命婆
|

可否PM地址
ekwong20
|

請pm我地址,thx
bibi2310
|
番茄仔 發表於 18-6-25 11:09
髮型師同我講整完就喺度
直至個頂出返嗰d出黎架咋

我都整左paimore,有問過髮型師可keep幾耐,佢話唔會話keep得幾個月,其實都係電直,只係葯水唔同...

直唔直同自唔自然,視乎髮型師夾得幾仔細,佢知我唔想太偏,佢唔係髮根開始夾,留幾寸先夾,同之前做負離子會夾得仔細同夾幾下..佢就夾一次羅...

想要直d同佢講,佢應會就返
chauabc111
|
我都要5個月要電一次頭髮,想天生直頭髮
番茄仔
|
chauabc111 發表於 18-11-4 15:28
我都要5個月要電一次頭髮,想天生直頭髮

其實5個月都ok
chauabc111
|
番茄仔 發表於 18-11-4 17:09
其實5個月都ok

電得多又怕脫頭髮
番茄仔
|
bibi2310 發表於 18-11-4 15:21
我都整左paimore,有問過髮型師可keep幾耐,佢話唔會話keep得幾個月,其實都係電直,只係葯水唔同...

直唔 ...

我半年了, 其實係生出黎嗰d 差d, 下面ok 呀
金牌阿四
|
liulokyi 發表於 18-6-24 01:36

天生曲髮, 生出来都是這樣, 重有得搞
Sze_man488
|
可以pm 我地址嗎?thanks
叉燒仔
|
回覆 babycam 的帖子

可否pm 地址,Thx