今日我見到大小姐(愛回家)

chunheilo
|
Kittymummy 發表於 18-6-24 23:08
好似係4點鬆咁上下⋯不過人多到不得了。

早知唔走住啦,我4點已經去咗吉之島個邊
Kittymummy
|
plumtree 發表於 18-6-24 23:11
我估樓主會執生㗎啦,咪照炒大小姐囉。“我邊有嘈啫”

好攪鬼
之後我係咪應該答:我會為你一世做牛做馬?
baby_lover
|

baby_lover
|
Kittymummy 發表於 18-6-24 21:42
我幾驚我叫佢時,佢好似星期五果集咁:我識你老鼠

esmehouse
|
iki
|
Nikitang1111 發表於 18-6-24 22:55
我好耐之前喺旺角花市見過大小姐
佢喺其中一個檔位賣野
真人好nice 好好笑容

我都响果年見過大小姐,當年我女重好細個,佢兩個重係咁話我女好得意,好采你講開,我同我先生重一直懷疑果個係唔係大小姐添
baby_yee
|
Kittymummy 發表於 18-6-24 23:11
係呀,真係好surprise. 初初只見到長腳蟹,一吾見大小姐我地就走人,點知行行下就見到大小姐,仲要我叫佢 ...

好羡慕呀
mmk
|
我係果欄見過大小姐呀,嗰次佢一個人戴住黑超cool cool地買生果,真人好高大,我都鍾意睇佢
mocha20150323
|

笑爆!
2015年1月媽
|

樓主回答佢,比返D大小姐霸氣我
月見草
|
heilylaw 發表於 18-6-24 22:46
有圖有真相

見到尚善個幾%面同長髪,破壞哂D氣氛!
ttjl7
|

florapang0426
|

abigail321
|
大小姐
girlbear
|
Lopopo
|
Kittymummy 發表於 18-6-24 21:34
今日行開V city , 見到長腳蟹係商場內拍戲,好多人圍觀,真人靚過上鏡,皮膚好好;轉頭我走時,仲同亞女講 ...

Poyau
|
今日行開V city , 見到長腳蟹係商場內拍戲,好多人圍觀,真人靚過上鏡,皮膚好好;轉頭我走時,仲同亞女講 ...

bebe1314
|

luvkaka
|
我都好鐘意佢, 但有時見到爆矖根咁爆人真係想叫佢CLAIMDOWN。。
BOBOKL
|
大小姐