自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

侯爵府

回覆樓主

我都好鍾意睇大小姐

公爵府

畀面勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Kittymummy 發表於 18-6-24 21:34
今日行開V city , 見到長腳蟹係商場內拍戲,好多人圍觀,真人靚過上鏡,皮膚好好;轉頭我走時,仲同亞女講 ...
如果比我撞到佢,我都會叫佢大小姐

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆樓主

水晶宮

ic34 發表於 18-6-25 14:53
如果比我撞到佢,我都會叫佢大小姐

係呀,同佢say 個hi, 為佢打打氣

ic34    發表於 18-6-25 15:01

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大小姐

子爵府

回覆樓主

我都好like 大小姐

伯爵府

回覆樓主

mandy靚嗎?

大宅

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 睛靈勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

你地講開我又講, 上個月大小姐同送水輝在我屋企樓下商埸做promo 賣湯, 只要捐$10, 就可以同大小姐&送水輝(隔住個counter) 影相. 佢地真人真係靚仔又靚女, 兩個又高又襯, 好sweet

大宅

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 睛靈勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

你地講開我又講, 上個月大小姐同送水輝在我屋企樓下商埸做promo 賣湯, 只要捐$10, 就可以同大小姐&送水輝(隔住個counter) 影相. 佢地真人真係靚仔又靚女, 兩個又高又襯, 好sweet

禁止訪問

公爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1)

benalg 發表於 18-6-25 16:01
你地講開我又講, 上個月大小姐同送水輝在我屋企樓下商埸做promo 賣湯, 只要捐$10, 就可以同大小姐&送水輝( ...

你就好啦

公爵府

Kittymummy 發表於 18-6-24 21:34
今日行開V city , 見到長腳蟹係商場內拍戲,好多人圍觀,真人靚過上鏡,皮膚好好;轉頭我走時,仲同亞女講 ...

咁開心遇上愛回家的大小姐
佢演大小姐演得好好!
「呀!喜有此理」

已刪除用户

回覆樓主:

子爵府

藍尾巴 發表於 18-6-25 17:50
我有日見到。。。。池美麗

你就好啦 仲正

複式洋房

Kittymummy 發表於 18-6-24 21:42
我幾驚我叫佢時,佢好似星期五果集咁:我識你老鼠

笑左

子爵府

好媽媽勳章

shanhaha 發表於 18-6-25 18:33
你就好啦 仲正

已刪除用户

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至