親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

DJpoodle 發表於 18-9-12 06:54
我就3800/8 hrs, 7人車,我地坐左6人,8小時差不多了,因為有老有幼,太長時間會太累
...

請問可否介紹包車,是不是宜蘭內的包車?

大宅

rb2016 發表於 18-10-18 11:16
請問可否介紹包車,是不是宜蘭內的包車?

包車司機叫婷爸,你fb search "婷媽代購"可以搵到,你再pm佢問下,佢唔止宜蘭,陽明山,九份十分,台北市內都可以包車,不過佢好full, 要早啲問下佢有冇期

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kit2004 發表於 18-9-7 18:57
得兩個唔使諗

我地都係2個人, 請問最近有冇去到宜蘭, 有冇餐廳推介 ?

水晶宮

DJpoodle 發表於 18-8-30 17:05
食鴨除左紅樓外,櫻桃谷都係另一選擇,呢間係包車司機介紹我去,佢話同紅樓一樣好食,但價錢平一大截,而且 ...

櫻桃谷應該係礁溪(係網上搵到資料)。 如果唔需要book就更加好。 因為我都想試下。

天空之城, 快樂之地

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

PCCW2319 發表於 19-1-24 07:33
櫻桃谷應該係礁溪(係網上搵到資料)。 如果唔需要book就更加好。 因為我都想試下。
...

我都想試,散叫都食到就好,得兩個人但又好想試

水晶宮

YuYuMother 發表於 19-1-24 08:20
我都想試,散叫都食到就好,得兩個人但又好想試

我打算叫3食套餐。 食唔哂打包返酒店, 再買啤酒, 當宵夜(除粥外)。
天空之城, 快樂之地

複式洋房

首頁

尾頁

跳至