自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

我打完冇痛喎

大宅

回覆 小師妹 的帖子

可以PM醫生資料俾我嗎?many many thx

公爵府

醒目開學勳章

sman 發表於 18-6-25 23:47
今日去皮膚科醫生度打疣,以為打激光果時係最痛,點知返到黎,越夜越痛,唔怪得姑娘話明天係最痛,頭先攞綿 ...

點會咁架?打CO2? 唔痛架喎!佢無同你用冰敷?我打完,佢用防水膠布貼好,開左d 藥膏,搽左3 日就無事啦!

侯爵府

今日去皮膚科醫生度打疣,以為打激光果時係最痛,點知返到黎,越夜越痛,唔怪得姑娘話明天係最痛,頭先攞綿 ...

你打左幾多粒,會唔會打得太多,我朋友要3次打

水晶宮

回覆樓主:

打之前搽麻醉药,打的時候有被橡筋弹下弹下既感覺,但可以接受。第二天就好紅,但一D痛的感覺都冇,跟住結焦,勁樣衰,一星期後好番。(医生有俾消炎葯搽)

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我上兩個月打過,因為太多,分兩次打,一次頸,一次面,其實面都未清晒,應該要再打多次。打嗰時有麻醉藥的位置唔痛,無的位就痛。條頸打完當晚先係最最最痛,尤其沖涼嗰時,已經無直接洗,只用溫水輕輕拍幾下,都乸到跳舞,真係火燒咁,瞓覺啲衫掂到又痛,痛咗2日就開始痕。痕嗰時搽蘆薈頂住咋。反而打完面之後就無頸咁痛,係頭一晚痛咋,又無乜痕。
加油,捱過呢星期就靚晒

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

全面打要幾多公呢?可唔可以打埋油脂粒架?

男爵府

我4月打完疣,唔痛wor! 我係Physixxx打, 打之前會查d麻痺膏fu一陣,打時沒有痛,打完紅色一點點,後來會越來越深色,因為結蕉,大約2星期甩了便冇事!全過程不痛,不過,我建議夏天不要打,因為太熱,要成日抹汗會易整甩d蕉,復完得冇咁靚

珍珠宮

畀面勳章

HLDMaMa 發表於 18-6-26 09:05
打之前搽麻醉药,打的時候有被橡筋弹下弹下既感覺,但可以接受。第二天就好紅,但一D痛的感覺都冇,跟住結 ...

請問有沒有醫生資料

男爵府

回覆樓主:

多謝咁多jm既回覆及分享,我諗我打得勁好多,医生打緊時問我頂唔頂到,我話ok,佢話一次過,今日已没有昨日咁痛,但爛面就一樣啦,唯有祈望脱蕉後有好效果啦

男爵府

sukisa 發表於 18-6-26 09:24
我上兩個月打過,因為太多,分兩次打,一次頸,一次面,其實面都未清晒,應該要再打多次。打嗰時有麻醉藥 ...

但願如此……我見其他人打完都冇乜野,係我用水洗都乸到跳舞,得你明白咋……謝謝你

珍珠宮

回覆樓主:

我用激光又冇痛

男爵府

ckfamily 發表於 18-6-26 08:54
你打左幾多粒,會唔會打得太多,我朋友要3次打

佢冇講打幾粒,全面計,幣就幣在我自己覺得本身D疣係唔多架'

禁止訪問

男爵府

sytckm 發表於 18-6-26 03:18
我醫生度打過二百幾粒,唔痛喎,過兩日結焦咋。

我都想打 , 可否介紹你醫生比我 ?
machuchu

男爵府

熱血勳章

sytckm 發表於 18-6-26 03:18
我醫生度打過二百幾粒,唔痛喎,過兩日結焦咋。

可以介紹醫生比我嗎?

侯爵府

回覆樓主

咁多jm 問幾錢
神奇地冇一個答既

翡翠宮

牛年勳章

回覆樓主

唔痛架喎,係樣衰

男爵府

Mary媽咪 發表於 18-6-26 22:24
咁多jm 問幾錢
神奇地冇一個答既

冇人問過我幾$喎……我攪到咁,邊有人夠胆問我丫

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主

可以PM醫生資料和大約多少錢俾我嗎?

其實打完會不會再有?

我慘只雙眼皮位有2-3粒細油脂粒、個個位可能整不到

首頁
12345...13

尾頁

跳至