今日去左打面上D疣,原來……

Super-Man
|
mimi005 發表於 18-6-26 00:16
我又冇痛 wor, 我是泠涷去疣,醫務所做的,當時有小小痛,跟住紅,結焦,脫焦,好返
...

Me too, 同你一樣
QQBBLO
|
可以pm e生 資料嗎?
Super-Man
|
我做面同頸, 萬4蚊, 都好多粒吓
sman
|
kmbb519 發表於 18-6-27 22:32
啱啱先睇留言,乜咁多jm都話唔痛,我打果陣痛到飛起,痛到我喊左出黎,唔知我果種係咪同佢地果種唔同:happy ...

係啦……個個都話冇乜事,我都係痛到標眼淚,仲聞燒猪毛味,打完又爛晒塊面,唔知有咩分别??
sman
|
healthymimi 發表於 18-6-27 22:55
我在美容院打,打時丁丁痛,有消炎gel 搽,一D都唔痛

不如你再之有醫生

其實今日又好D咁,大部分都結焦了,冇乜可以做,唯有等……
cinda72.
|
sman 發表於 18-6-27 23:08
係啦……個個都話冇乜事,我都係痛到標眼淚,仲聞燒猪毛味,打完又爛晒塊面,唔知有咩分别??
...

真係唔痛喎,我打埋手臂果粒,大到凸晒出黎,都唔覺痛,之後都係有dd感覺之麻
kit2004
|
我去美容院整唔係laser,係好似支筆甘,我又唔太痛.
97+01
|
sytckm 發表於 18-6-26 03:18
我醫生度打過二百幾粒,唔痛喎,過兩日結焦咋。

二百幾粒要攪幾耐㗎? 我連個身都有可能唔止呀
唔該可唔可以比醫生資料我呀
lolobb_chloe
|
Eva3196 發表於 18-6-26 22:56
我朋友剛做完全面6000元
E生做的

可以 pm 資料給我嗎?
yiw
|
小師妹 發表於 18-6-26 01:37
唔會嗰喎!我打完係紅咗少少但唔犀利,不會結焦,亦可即時化,無痛嗰喎!第二日返工見人無問題!
...
可以PM醫生資料俾我嗎?THX!
yoyolaw
|
Eva3196 發表於 18-6-27 09:31
pmed
診所姑娘好醒目還問朋友保險每一項收費上限
,從而令到你可claim到盡

咁好!請pm我,你大約打咗幾多粒?痛嗎?幾多日可返工?thx
M&A Mom
|
kit2004 發表於 18-6-27 23:15
我去美容院整唔係laser,係好似支筆甘,我又唔太痛.

係米熱能氣化個隻?
sytckm
|
amylum 發表於 18-6-27 23:05
呢d都有得claim架?

好似過濾性病毒,所以有得賠。
sytckm
|
sman 發表於 18-6-27 23:08
...

我醫生度打,喺房有護士搽麻醉膏再包保鮮紙,我連眼皮都打埋,醫生會幫我戴鐵片落眼球度,呢part最唔舒服,之後幾日對眼都紅哂,要滴專用眼藥水,其他打臉過程唔算痛,有感覺啦,只係過程有陣燒毛味,我有一粒幾大,醫生燒咗果個位好耐,跟住聞到燒肉味
aprilabc
|
樓主!你個e生咩名?幾多錢?Thx
Eva3196
|
lolobb_chloe 發表於 18-6-28 00:44
可以 pm 資料給我嗎?

done
Eva3196
|
yoyolaw 發表於 18-6-28 01:22
咁好!請pm我,你大約打咗幾多粒?痛嗎?幾多日可返工?thx

我見朋友全面花晒at least 60-70粒
不痛喎
Eva3196
|
yoyolaw 發表於 18-6-28 01:22

pmed , hope can help you jm
yoyolaw
|
Eva3196 發表於 18-6-28 07:32
pmed , hope can help you jm

thx
alicialee1210
|
痛完甩晒蕉就會靚晒