做 NIFTY 既媽咪請留意,7月有新 NIFTY Pro 推出,記得問清楚

QsonHK
|

做 NIFTY 既媽咪請留意,7月有新 NIFTY Pro 推出,記得問清楚
微缺失數目由9項變左84項價錢會比之前貴 d
最平好似都要三千幾

KaChingMami
|
QsonHK 發表於 18-6-26 11:49
最 ...

會驗埋T21 教授版 所包既items 嗎?
QsonHK
|
KaChingMami 發表於 18-6-28 11:59

以我了解,應該唔會
T21 先係原創正版
NIFTY 無理由會多過佢
vi_c
|
但我上次聽美贊臣既講座 個講者都係咁講
tj-family
|
QsonHK 發表於 18-6-26 11:49
最 ...

我剛剛係龔羽一醫生度做左。3千8(emoji)
KaChingMami
|
KaChingMami 發表於 18-6-28 11:59

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21198248

我見佢驗既野多過T21 教授版
QsonHK
|
KaChingMami 發表於 18-7-16 07:00
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21198248

我見佢驗既野多過T21 教授版

我問左
NIFTY Pro 只係多左微缺失/增多
都唔係驗哂23對染色體既任何野

T21教授版就睇哂23對染色體

KaChingMami
|
QsonHK 發表於 18-7-16 10:40
我問左

但喺我見nifty pro 有人喺到解答左喱個問題

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
KaChingMami
|
KaChingMami 發表於 18-7-16 15:37
但喺我見nifty pro 有人喺到解答左喱個問題

所以我最後選擇了做nifty pro
Talcat
|
KaChingMami 發表於 18-7-16 15:37
所以我最後選擇了做nifty pro

我都係做NiftyPro
Mochiland
|
我都係昨天做了nifty pro,始終爭$1500買多個安心!而家就等等等等等⋯⋯(emoji)(emoji)
翼~心彤
|
我最後都係選擇了做nifty pro,感覺驗多D嘢,對BB保障大D,不過等左個幾星期仲未有報告,緊張
jw.mchome
|
請問大家做nifty pro 幾錢?
littlepudding
|
jw.mchome 發表於 18-7-20 14:59
請問大家做nifty pro 幾錢?

$3800 DR.Kung Yu Yat
jw.mchome
|
回覆 littlepudding 的帖子

唔該晒! :D
triangel2018
|
QsonHK 發表於 18-7-16 10:40
我問左

如果照你講T21驗晒23對, 係咪唔洗理微缺失? 咁點解T21宣傳單張仲要列14個檢測item出黎? 直接話嘧都驗晒唔係更好? 唔好再散發假消息欺騙大眾好嗎? 知唔知有幾多JM真係信左你班T21 sales講驗晒23對, 真係以為咩病都驗晒

QsonHK
|
triangel2018 發表於 18-7-29 21:39
如果照你講T21驗晒23對, 係咪唔洗理微缺失? 咁點解T21宣傳單張仲要列14個檢測item出黎? 直接話嘧都驗晒唔 ...

你睇清楚先啦,我講緊教授版wor

普通版單張先係寫14個item出來

我都唔知幾多JM真係信左你班NIFTY sales講