準備約高醫生做雙眼皮吊線(已做完+感受)

AmandAAAL
|

準備約高醫生做雙眼皮吊線
小妹內雙 眼皮唔算厚~~想做雙眼皮吊線好耐了
因為想靚d但成日痴雙眼皮好麻煩又好哂時間
係網上見到好多JM都話高醫生做得好好
於是就決定wechat約高醫生
高醫生話有分5點,7點同8點
5點係一般吊線
7同8點就係微創吊線
但我係網上見到好多JM都係只係做5點已經好好
本身諗住5點
但高醫生又話愈多點就會hold得耐d
同微創個傷口會細d,會快d好返
有冇人做過5點以上既雙眼皮吊線?
效果如何呢? 太多點會不會太假
同微創吊線有冇人知係d咩呢?(我同過高醫生佢只係答同手法同一般吊線差不多)
---------------------------------------------------------------------------------------
---做完的感受---
說真的整個過程不太愉快
我是做了 5點+微創抽脂
雖然我才做完2天,還要看效果
手術也不是很痛(只有麻醉針步分痛)
做完如果不大力眨眼和踫到眼睛 基本上不會怎痛
不愉快的是高醫生的態度(跟wechat的態度是2個人)
沒禮貌+沒耐性
不會細心聽我想要的效果有時我在考慮一下的時候,她的態度會開始兇我
不耐煩和想我做多點錢吧

大概就是這樣
如果還有jm想知道整過詳細過程可以留言跟我說
我再打出來
總之~~~便宜就是這樣吧..
去做預了受她的態度還有她不會耐心解答你
AmandAAAL
|
推一下.有冇人呀
Sweety88
|
AmandAAAL 發表於 18-6-26 16:08
因為想靚d但成日痴雙眼皮好麻煩又好 ...
Interested
yeungmimi
|

我搵佢做過2次, 一次3點一次5點, 但我覺得分別唔大
佢都有SELL我8點同咩微創
Daphne^^
|
回覆 AmandAAAL 的帖子

請問要幾錢呀? 我都心思思
fanfan2606
|
可唔可以俾佢微信我呀?同埋你整咗未呀?痛唔痛架
AmandAAAL
|
回覆 Daphne^^ 的帖子

5點 1500 7,8點(微創) 3000以上

我岩整完2日,康復中
過多幾日睇下效果點
btw我覺得高醫生並不只是傳聞中cool
而是沒禮貌+沒耐性
真人的態度跟wechat的態度是2個人
根本沒細心聽我想要的效果
還有人種在兇客人的態度
便宜就是這樣吧..

AmandAAAL
|
回覆 fanfan2606 的帖子

已pm
Musess
|
可唔可以PO效果圖?
Sweety88
|
AmandAAAL 發表於 18-7-1 15:07

please PM to me thanks
Sweety88
|
高醫生係男或女?可以形容過程嗎?
希望做出来的效果領妳滿意。、

我想要高醫生的wechart , Thanks
Daphne^^
|
回覆 AmandAAAL 的帖子

咁高醫生又真係平好多, 但最緊要都是效果好唔好
KAVEN
|
AmandAAAL 發表於 18-7-1 15:07

我估系姑娘答你系we t.佢邊會咁得閒同耐性
Denise_Chan
|

可唔可以po前後嘅相?
AmandAAAL
|
回覆 Sweety88 的帖子

高醫生係女的,過程同效果我遲D再一次過再打~已PM~~
AmandAAAL
|
回覆 Denise_Chan 的帖子

因為我仲係做完第3日
都等埋一星期效果再睇下係點
jjmun
|
可唔可以俾佢微信我?謝謝
konnie88
|
想問下,高醫生(emoji)‍⚕️的診所是什麼樣的?似診所?定似美容院格局?謝謝
喜歡你更多
|
想問下樓主現況? 效果好唔好呀?
能否給高醫生wechat資料及她的地址,謝謝
gloria0403
|

我pm左你,我揾唔到高醫生,thx