網購天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

333s 發表於 18-7-10 21:42
我目的是 刮痧 排毒。
一星期做1-2次, 當保健。養生。

試完刮沙, 我成個背脊红晒, 如果訓醒有鬆左先真係work
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

水晶宮

PoPo140610 發表於 18-7-10 15:26
等你用后報告,謝 !

尋晚試玩完, 報告如下:

暫時最大問題係叉電要4個鐘先玩得, 對我呢d想玩即興既人黎講會好痛苦

刮沙真係刮完成個背脊都紅晒, 隻手好似比人打過甘淤晒, 綴得幾實, 要玩最好有人幫你推就好啦

象牙宮

小雄維尼 發表於 18-7-11 11:39

暫時最大問題係叉電要4個鐘先玩得, 對我呢d想玩即興既人黎講會好痛苦 ...

綴得幾實。
綴出痧來, 似抜缶甘

但拉下來 "刮痧" 是不行的。走不動。

今天又再去試, 的確不行。 賣家同意退。

后天退貨。又要上深圳。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

水晶宮

333s 發表於 18-7-11 14:33
綴得幾實。 綴出痧來, 似抜缶甘

但拉下來 "刮痧" 是不行的。走不動。

到底你買左邊隻呀

象牙宮

小雄維尼 發表於 18-7-11 14:36
到底你買左邊隻呀

电动刮痧仪器家用吸痧机全身通用颈部面脸部牛角刮痧板美容院专用

https://detail.tmall.com/item.htm?id=566615194392&spm=a1z09.2.0.0.67002e8dJQbEc0&_u=b85c2412d9a&sku_properties=20509:28316

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

水晶宮

333s 發表於 18-7-11 15:50
电动刮痧仪器家用吸痧机全身通用颈部面脸部牛角刮痧板美容院专用

記得你好似吾係買第一個喎

象牙宮

小雄維尼 發表於 18-7-11 16:00
記得你好似吾係買第一個喎

買了有微電的。159元

没有出痧。不好用。無法刮痧。只能吸痧。

明后天, 我退貨。亏運費。好過159 作廢

我有各式各樣刮痧, 呢个最差。

理性討論交流者。

水晶宮

333s 發表於 18-7-11 22:37
買了有微電的。159元

好慘呀, 山長水遠

象牙宮

小雄維尼 發表於 18-7-11 22:59
好慘呀, 山長水遠

反正我每周都要上深圳按摩。

順道寄快递的。

假如單為寄快递, 慘D。 不過我也會貴道去超市走一走。

以前不常上深圳。 沒退貨過。硬食。

最近不對路就會退。取回現金, 可用來買其它。
我不會跟金錢作對。

理性討論交流者。

水晶宮

333s 發表於 18-7-11 23:11
反正我每周都要上深圳按摩。

順道寄快递的。

按摩有咩好介紹呀?

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我買咗呢隻,吸痧好勁,我膊頭吸到紫色,吸完鬆哂。

用戶要求終止服務

fuhk 發表於 18-7-11 23:49
我買咗呢隻,吸痧好勁,我膊頭吸到紫色,吸完鬆哂。

跟買了,不是618, 得1枝油,還貴了10, 希望好用.....

侯爵府

小雄維尼 發表於 18-7-11 11:39

暫時最大問題係叉電要4個鐘先玩得, 對我呢d想玩即興既人黎講會好痛苦 ...
請問做完係咪舒服左鬆左呀?如有效我都想淘,唔該晒

水晶宮

yee183 發表於 18-7-19 16:16
請問做完係咪舒服左鬆左呀?如有效我都想淘,唔該晒

我情況太嚴重,做完個下的確好d, 無耐又黎料, 不過部機的確吾差, 記得係一淘放落購物車有回贈呀

象牙宮

小雄維尼 發表於 18-7-11 23:15
按摩有咩好介紹呀?

按腳 40
泰式洗头 25 + 59 推背。

理性討論交流者。

水晶宮

333s 發表於 18-7-19 23:42
按腳 40
泰式洗头 25 + 59 推背。

請問位置, 好想試下

侯爵府

小雄維尼 發表於 18-7-19 17:23
我情況太嚴重,做完個下的確好d, 無耐又黎料, 不過部機的確吾差, 記得係一淘放落購物車有回贈呀
...
謝謝你

男爵府

回覆 fuhk 的帖子

請問有LINK嗎?

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

annie_k 發表於 18-7-22 23:31
回覆 fuhk 的帖子

請問有LINK嗎?

【刮痧仪器电动吸痧家用淋巴排毒按摩五行经络刷疏通养生理疗操盘手】http://m.tb.cn/h.32OZN8m 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€n0Q6b05KD0N€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)[来自超级会员的分享]

用戶要求終止服務

fuhk 發表於 18-7-23 06:57
【刮痧仪器电动吸痧家用淋巴排毒按摩五行经络刷疏通养生理疗操盘手】http://m.tb.cn/h.32OZN8m 点击链接, ...

請問是否4,5日先可做一次刮痧?吾可以太密?

首頁

尾頁

跳至