想開個2019 1月將軍澳媽媽group, 有人有興趣嗎?

Micaelag
|
或者有人可加我嗎?2019 1月媽媽group亦可。Thanks
sukimama13
|
我有興趣呀
mrsipctp
|
Micaelag 發表於 18-6-27 15:17
或者有人可加我嗎?2019 1月媽媽group亦可。Thanks

我都係1月將軍澳媽媽啊(emoji)(emoji)‍♀️有興趣
chloe2hk
|
我有興趣join
mrsipctp
|

我pm唔到你呀 一係你pm電話比我我wtsapp你呀好無?
wiwiki
|
我有興趣呀
Hannah_
|
mrsipctp 發表於 18-7-3 19:17
我pm唔到你呀 一係你pm電話比我我wtsapp你呀好無?

可以加我嗎? , thanks so much

mojaibu
|
我都有興趣呀~~~可以JOIN 嗎??
Meiking1219
|
Join(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
dsbop123
|

我已開加咗上面幾人,想入話我知
Micaelag
|
回覆 dsbop123 的帖子

Thank you, pls add me, i have just pm you my phone number.
Micaelag
|
Micaelag
|
Dreamie
|
我有興趣,可以pm我嗎? 謝謝
翼~心彤
|
我有興趣join,pm我好嗎? 謝謝
dsbop123
|
Dreamie 發表於 18-7-18 10:51
我有興趣,可以pm我嗎? 謝謝

樓主入咗我group,你pm我
dsbop123
|
翼~心彤 發表於 18-7-19 16:38
我有興趣join,pm我好嗎? 謝謝

樓主入咗我group,你pm我
Amikob
|
我都係係1月Tko媽媽
係咪有gp?(emoji)
夜夜
|
住在將軍澳!已經發訊息 再麻煩 謝謝!
cutekinki
|
我想入呀,可以PM我嗎?