[自由時間兼職] 兼職神秘顧客

SRocket
|

想要搵可以自由時間兼職嘅朋友 - 無論你係學生/全職媽媽,只要你超過18歲同使用Android手機就可以做呢份工啦!
成為一名兼職神秘顧客,就可以自由選擇返工時間同地點!

兼職神秘顧客的職責:
- 正確記錄指定店舖內的貨品資訊,例如販售情況/庫存量/價錢
- 可以準確地拍下需要的產品及店舖相片

兼職神秘顧客需要的特質:
- 有責任感,可信賴,準確性高
- 可以隨機應變面對店舖內各種情況

我哋而家區區都搵緊人!!所以如果你/你朋友對呢份工作有興趣嘅話(尤其係住喺東涌/青衣/西貢/香港仔/離島-例如長洲/坪洲),麻煩請你留言啦!

謝謝!
netwendyk
|
SRocket 發表於 18-6-28 11:17
想要搵可以自由時間兼職嘅朋友 - 無論你係學生/全職媽媽,只要你超過18歲就可以做呢份工啦!
成為一名兼 ...

pm
沙沙妺
|
想要搵可以自由時間兼職嘅朋友 - 無論你係學生/全職媽媽,只要你超過18歲就可以做呢份工啦!
成為一名兼 ...

有意東涌,請pm⋯謝謝
littlestar
|

有意青衣,請pM
cocoyang
|
有意青衣,請pM
waiwai081
|
有意青衣及將軍澳~ 請PM..謝謝!
lovebabyu
|
netwendyk 發表於 18-6-28 11:47
pm

有意青e
tammyfaye34
|
PM ,Please!
winnie499
|
成為一名兼 ...

有意將軍澳
cnynicole
|
有意將軍澳,西貢
gl
|
pm,please
wing716tung
|
成為一名兼 ...

Pm pls, experience
Iris_Hosze
|
有意,屯門區
toms2468
|
有意沙田
Bradbubu
|

有意青衣旺角

bananaaa
|
有意青衣區
totoro850126
|
有興趣,可以葵青荃,沙田,西貢
Lokyi123331
|
回覆 SRocket 的帖子

有意東涌 .’Please pm
November_bbcc
|
有意,請pm thanks
YUKI
|
成為一名兼 ...

有意天水圍,請
Pm, thx