[自由時間兼職] 兼職神秘顧客

Rabbit886
|
北區PM plx
Siusiuwah
|
SRocket 發表於 18-6-28 11:17
想要搵可以自由時間兼職嘅朋友 - 無論你係學生/全職媽媽,只要你超過18歲同使用Android手機就可以做呢份 ...

有意,元朗區
komuimui
|
有意將軍澳
pandamofu
|
想要搵可以自由時間兼職嘅朋友 - 無論你係學生/全職媽媽,只要你超過18歲同使用Android手機就可以做呢份 ...

有意…香港仔…thx
yiusiub
|

有興趣,東區
sarapoon
|
有意請PM
bearbeartamtam
|

有意屯門,天水圍,元朗,荃灣,謝謝。
bluegirlwai
|
有意沙田
tuesdaypo
|
將軍澳 pls pm
Venessa
|

有意馬鞍山、西貢,請pm
bbyou
|
有意!

曾做過!

pm pls
christine11110
|
粉嶺有無,謝謝
Isaac_2008n2012
|
有意沙田及大埔區
KaSaYin
|
有意西貢, PM please
MingMing326
|

沙田的,請pm
yaolike
|
有意大埔及沙田,請pm,謝謝!
Lovelytif
|
回覆 SRocket 的帖子

有意將軍澳區,thanks!
cudy119
|
有意西貢 將軍澳 thx
ty2hk
|
香港仔我ok!

ZITA2019211
|

有興趣 西貢