[自由時間兼職] 兼職神秘顧客

rachellai221
|
有意 東涌pm
fc1102
|
SRocket 發表於 18-6-28 11:17
想要搵可以自由時間兼職嘅朋友 - 無論你係學生/全職媽媽,只要你超過18歲同使用Android手機就可以做呢份 ...

有興趣
bkywong
|
想要搵可以自由時間兼職嘅朋友 - 無論你係學生/全職媽媽,只要你超過18歲同使用Android手機就可以做呢份 ...

有意青衣
SRocket
|
農曆新年將近啦~
如果大家新年假嘅時候仲有啲空閒時間嘅話,不妨做下神秘顧客來賺取外快啦!

有興趣嘅話可以私信我/留言啦~
Tiger3004
|

pm , 沙田,元朗都ok
ftk0626
|

東涌有意
dowlam2
|

Pm plz
anna_ls
|

有意香港仔,請pm
newmother
|
回覆 SRocket 的帖子

如有港島區,请pm 我
adelewong070726
|
回覆 SRocket 的帖子

你好,有意觀塘,麻煩請Pm,唔該!
jaja1984
|
有意旺角和將軍澳
貓豬妹
|
有意,觀塘,粉嶺,上水,請pm.
ceci1993124
|
SRocket 發表於 19-1-24 17:37
農曆新年將近啦~
如果大家新年假嘅時候仲有啲空閒時間嘅話,不妨做下神秘顧客來賺取外快啦!

有興趣呀,元朗屯門天水圍都得
fghjkl
|

有興趣,pm me, thx
magic_cone
|
有意-pm pls,thx
kloveren
|

有意,請pm thanks 
walking123456
|

有意,麻煩PM
zoewpc
|
SRocket 發表於 19-1-24 17:37
農曆新年將近啦~

有興趣,麻煩PM, thx
htc354
|

有意屯門、九龍塘,PM please, thank you!!
mssss_
|
有意, 屯門區. THANKS!!