[自由時間兼職] 兼職神秘顧客

supekama
|
回覆 SRocket 的帖子

有興呀,請PM 謝謝
katrina_ckc
|
SRocket 發表於 18-6-28 11:17
想要搵可以自由時間兼職嘅朋友 - 無論你係學生/全職媽媽,只要你超過18歲同使用Android手機就可以做呢份 ...

有興趣,請pm
ho-sing
|
想要搵可以自由時間兼職嘅朋友 - 無論你係學生/全職媽媽,只要你超過18歲同使用Android手機就可以做呢份 ...

有興趣thx
wingwingchau
|
有興趣,請pm
suzy4077
|

有興趣油尖旺區,請pm
katrina_ckc
|

有意,請pm
cherryc1117
|

有意,九龍區
hoiying06
|
有意屯門,thx
angel_charlotte
|

青衣tks
BABYQOO
|
有意香港仔,請pm thx
EmiRoom
|
有興趣, 請pm
washipig
|
Pm pls
頓熊
|

pm pls
Sachiyingoldie
|
我東涌,青衣都得,但ios機唔得?
SRocket
|

回覆 Sachiyingoldie 的帖子

冇錯呀!我哋而家暫時淨係支援Android手機咋~
如果你淨係有iPhone的話,咁你就冇辦法參加啦~
Sachiyingoldie
|
SRocket 發表於 18-7-26 10:19
回覆 Sachiyingoldie 的帖子

冇錯呀!我哋而家暫時淨係支援Android手機咋~

Ok
28suet
|

有興趣
MAGICjumping
|
有興趣紅磡區,請pm, thanks
yukicute1314
|
有意東涌請pm
m_ma
|
回覆 SRocket 的帖子

Hi SRocket你好~ 仲有請神秘顧客嗎?我住九龍城區的^^thx!