請問有冇整負離子直髮既推介?

eliselyse
|
試過幾間髮型屋,都唔係太滿意,好多都直得好唔自然、好乾,好快個髮型就膨脹返,仲試過整到髮腳攣攣地。
Mendylai
|
我响西營盤住, 有一間髮廊整得幾好, 我做了3次, 每次都KEEP 到8-9個月
eliselyse
|
Mendylai 發表於 18-6-28 16:08
我响西營盤住, 有一間髮廊整得幾好, 我做了3次, 每次都KEEP 到8-9個月

可以pm 我地址同個髮型師嗎 謝謝!
keikwanbb
|
回覆 eliselyse 的帖子

有無旺角介紹? 謝謝!
Mendylai
|
eliselyse 發表於 18-6-28 16:09
可以pm 我地址同個髮型師嗎 謝謝!
已PM 你.
靚靚太
|

我整開係TST, 好好, 直得好自然頭髮又無差左, 上年搵佢整完今年繼續搵佢, 不過佢生左BB每日只做到5點夜晚唔接
c6C9home
|
Can you give me the detail?
eliselyse
|
靚靚太 發表於 18-6-28 16:26
我整開係TST, 好好, 直得好自然頭髮又無差左, 上年搵佢整完今年繼續搵佢, 不過佢生左BB每日只做到5點夜晚唔 ...

可以pm 我嗎,謝謝!
sophialihk
|
eliselyse 發表於 18-6-28 15:22
試過幾間髮型屋,都唔係太滿意,好多都直得好唔自然、好乾,好快個髮型就膨 ...

尖沙咀Star Kate...跟左N年
eliselyse
|
sophialihk 發表於 18-6-28 23:54

謝謝!
yimms
|
sophialihk 發表於 18-6-28 23:54

請問大概幾錢?
Liontigerma
|

請問邊間髮廊做負離子好?
sophialihk
|
yimms 發表於 18-7-6 18:59
請問大概幾錢?

陰電直, 後面電曲, 染埋...2000
ivysixho
|

Can pm me
ivysixho
|
Mendylai 發表於 18-6-28 16:21
已PM 你.

請問大約幾錢呢?
gold0605
|
我昨天做完負離子,都覺得OK 我係 TKO做
gold0605
|
呢間 都幫親了2 年做負離子

eliselyse
|
gold0605 發表於 18-7-25 12:37
呢間 都幫親了2 年做負離子

謝謝你,我已經整咗負離子啦!可以PM我將軍澳店的位置嗎,我下次也可以去試,謝謝!
jllulu
|
請問幾錢呀? 我都想要電話地址師傅名, 唔該!

WKNG
|
eliselyse 發表於 18-7-31 16:52
謝謝你,我已經整咗負離子啦!可以PM我將軍澳店的位置嗎,我下次也可以去試,謝謝!
...
我都想知道, 麻煩哂!