1月媽媽(元朗天水圍區)

yvonneyom
|
揮手區(emoji)(emoji)‍♀️
yc716
|
yvonneyom 發表於 18-6-28 16:05

天水圍
yvonneyom
|
yc716 發表於 18-6-28 16:09
天水圍

可以嘅,大家草夠10個人可以留低電話開group播(emoji)
yc716
|
yvonneyom 發表於 18-6-28 16:10
可以嘅,大家草夠10個人可以留低電話開group播(emoji)

有個1月group 有興趣可以pm電話號碼比我
littletwinZ
|

揮手區,近元朗天水圍
tsimly
|

元朗(emoji)(emoji)
yvonneyom
|
littletwinZ 發表於 18-6-30 16:49
揮手區,近元朗天水圍

你可以留定電話我地草夠5-10人開一個小group,方便大家傾計同分享☺️
yvonneyom
|
tsimly 發表於 18-7-2 19:11
元朗(emoji)(emoji)

你可以留定電話我地草返5-10人開一個小group,方便大家傾計同分享☺️
monchhichi410
|

元朗區
littlewing1122
|
元朗
tswm2b
|

12月新手媽媽,住天水圍 ,我都想入group分享下心得。^^
carolhui007
|
1月媽媽報到,天水圍區🙆
yvonneyom
|
回覆 tswm2b 的帖子

可以留定電話俾我...我可以加大家入GROUP喇...
yvonneyom
|
回覆 carolhui007 的帖子

yvonneyom
|
回覆 monchhichi410 的帖子

Yokitst
|

天水圍 (emoji) 可留電話入group?

yvonneyom
|
Yokitst 發表於 18-7-12 22:24
天水圍 (emoji) 可留電話入group?

可以pm我
Judy…
|
yvonneyom 發表於 18-6-28 16:10

可以加我嗎?97987225
Judy…
|
yvonneyom 發表於 18-7-12 22:24
可以pm我

可以加我嗎?97987225,thx
Judy…
|
yvonneyom 發表於 18-7-12 22:24
可以pm我

可以加我嗎?97987225,thx