自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

侯爵府

醒目開學勳章

helen830 發表於 18-8-23 15:21
好似可以連蒸三個鐘
我有電子湯煲, 所以燉野都唔打算用蒸焗爐. 所以要俾多千幾蚊去買呢一個連蒸3小時既功能+電子版面, 我又覺得無呢個需要同唔值. 始終無保養, 更加唔好買咁貴. (呢個只係我個人既諗法)

別墅

happypiano 發表於 18-8-23 21:48
我有電子湯煲, 所以燉野都唔打算用蒸焗爐. 所以要俾多千幾蚊去買呢一個連蒸3小時既功能+電子版面, 我又覺 ...

From 賣家
SC300是200升级款,SC300是旗舰型
面板升级为 全触屏控制面板,更时尚 使用流畅方便,(200是旋钮按键式的)
可联手机WIFI,远程操控,查看烘焙状态,更多菜单等着您(200没有这个设计)
在JK200三段蒸汽功能上额外增加了健康蒸,健康蒸有120度 150度 190度可以选择的温度
三孔直喷蒸汽,食材受热更均匀,蒸汽产生更快(200是两孔喷射)
顶部蜂窝拱形平面加热,有助提高热传导,使食材受热更均匀(200没有这个设计)
30道内置菜单功能可以一键选择,更方便(200是15项菜单)
30度,40度发酵温度(200发酵温度不可调节)

侯爵府

醒目開學勳章

helen830 發表於 18-8-24 15:06
From 賣家
SC300是200升级款,SC300是旗舰型
面板升级为 全触屏控制面板,更时尚 使用流畅方便,(200是旋 ...

有D功能有可能用得著的. 咁樣先見到人佢出呢個新板真係比舊版好. 而家俾你搞到..............1516 都唔知點好!

別墅

happypiano 發表於 18-8-25 10:17
有D功能有可能用得著的. 咁樣先見到人佢出呢個新板真係比舊版好. 而家俾你搞到..............1516 都唔 ...

唔知香港會唔會出,想係香港買

子爵府

cherryng83 發表於 18-8-23 16:13
我用BAUMATIC , 都好用

請問哪一型号?

別墅

PandaVV 發表於 18-9-3 22:46
請問哪一型号?

終於淘左呢部,啱啱收到貨,拆開未用

禁止訪問

首頁

尾頁