網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

係香港無咩地方見到, 但淘寶見到有好多款又靚, 請問有冇人淘過邊間可靠可以介紹下? 謝謝。

象牙宮

兒童上下格床
 兒童 好快大, 就用以下。实惠D。幼儿园床

小三時,就用學生床!

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

好媽媽勳章

Danjunior 發表於 18-6-28 21:18
係香港無咩地方見到, 但淘寶見到有好多款又靚, 請問有冇人淘過邊間可靠可以介紹下? 謝謝。 ...

你想要咩款呀?
呢間朋友買過,加錢可叫師傅過來安裝。
【金启鼎家居】http://www.dwntme.com/h.ZZoEpxt 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥emKr0lYCgEN¥后打开(emoji)手淘(emoji)[来自超级会员的分享]

哈哈

伯爵府

333s 發表於 18-6-28 22:37
 兒童上下格床
 兒童 好快大, 就用以下。实惠D。幼儿园床
thx!

伯爵府

small531 發表於 18-6-30 20:40
你想要咩款呀?
呢間朋友買過,加錢可叫師傅過來安裝。
【金启鼎家居】http://www.dwntme.com/h.ZZoEpxt ...
係呀! 唔該你! 我就係想要呢類兒童床。 你朋友覺得啲質素可以嗎?

謝謝!

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

Danjunior 發表於 18-7-1 10:18
係呀! 唔該你! 我就係想要呢類兒童床。 你朋友覺得啲質素可以嗎?

謝謝!

我幫親友喺呢間淘過上下格床,加錢叫佢送貨安裝。質量好OK。
有D款可以訂造改呎吋,客服算有sense容易溝通。

伯爵府

tantanmama 發表於 18-7-1 11:16
有D款可以訂造改呎吋,客服算有sense容易溝通 ...
都係同另一位JM介紹呢間? 同一間咁岩嘅。 咁應該靠得住喎!唔該晒!

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

Danjunior 發表於 18-7-1 11:22
都係同另一位JM介紹呢間? 同一間咁岩嘅。 咁應該靠得住喎!唔該晒! ...

都係呢間。我會再幫朋友訂一張,7月中尾送貨。如果你唔趕,我收咗貨後再update你。

男爵府

好媽媽勳章

我朋友有讚冇彈, 佢話個位完全FIT 到, 仲唔係好大味, 我好似有圖, 可以PM 比你

哈哈

公爵府

small531 發表於 18-7-2 22:36
我朋友有讚冇彈, 佢話個位完全FIT 到, 仲唔係好大味, 我好似有圖, 可以PM 比你 ...

唔係我要,你pm樓主啦。

別墅

Danjunior 發表於 18-6-28 21:18
係香港無咩地方見到, 但淘寶見到有好多款又靚, 請問有冇人淘過邊間可靠可以介紹下? 謝謝。 ...

二手需要嗎,我買大左,可便出,好新淨,1000m*1900m

侯爵府

啱啱問話送貨加安裝只係RMB580,咁抵?

公爵府

Obe2009 發表於 18-7-3 16:51
啱啱問話送貨加安裝只係RMB580,咁抵?
佢都係報RMB580俾我, 堅抵. 雖然唔知一張上下格床實際重量, 但我諗自己運點都要幾百蚊啩. 我怕煩, 佢包埋安裝好方便.

男爵府

好媽媽勳章

tantanmama 發表於 18-7-3 17:11
佢都係報RMB580俾我, 堅抵. 雖然唔知一張上下格床實際重量, 但我諗自己運點都要幾百蚊啩. 我怕煩, 佢包埋安 ...

之前我朋友要加680,唔知係咪佢張床難砌啲

哈哈

侯爵府

small531 發表於 18-7-3 21:12
之前我朋友要加680,唔知係咪佢張床難砌啲

就算680送貨加安裝都抵喇!請問係咪同一個/批人,即日攪掂埋安裝?

禁止訪問

公爵府

IloveJJ 發表於 18-7-5 22:17
我都想知呀!

我朋友收到貨後,我會再來呢個post update下,希望幫到大家。

公爵府

Obe2009 發表於 18-7-5 18:36
就算680送貨加安裝都抵喇!請問係咪同一個/批人,即日攪掂埋安裝?

我上次訂床時係同一批人,但送完貨第二日先來安裝。客服話佢地會group埋幾張單一次過送來香港,第一日會送晒貨先,第二日先逐家去安裝。

禁止訪問

大宅

tantanmama 發表於 18-7-5 23:33
我上次訂床時係同一批人,但送完貨第二日先來安裝。客服話佢地會group埋幾張單一次過送來香港,第一日會送 ...

咁應該係大陸人裝,要睇你可唔以接受,之前我朋友新屋在深圳訂傢私也遇到同樣情況,要平便要接受黑工上門安裝,否則香港師傅便貴,最後他也接受。原來深圳做傢私便是這樣。

首頁

尾頁

跳至