求推介!元朗美容、做機減肥

alicewtw
|
請各位jm推介下元朗邊間美容院做facial同做機減肥好,謝謝
alicewtw
|
求推介
Poyau
|
up
devilwing
|
有jm介紹過,我喺荔枝角做機減肥幾好,佢果度都有facial 但我冇做facial
alicewtw
|
devilwing 發表於 18-9-30 06:40
有jm介紹過,我喺荔枝角做機減肥幾好,佢果度都有facial 但我冇做facial

可以pm資料嗎?要買格仔?幾錢?(emoji)‍♀️
bb2015
|
devilwing 發表於 18-9-30 06:40

可以pm detail嗎?貴唔貴?
李家承
|
alicewtw 發表於 18-6-28 21:54
請各位jm推介下元朗邊間美容院做facial同做機減肥好,謝謝

有間我做開faical同按肚,用機做,仲有蒸腳,我覺得幾好,你可以試下。
alicewtw
|
李家承 發表於 19-2-16 10:34
有間我做開faical同按肚,用機做,仲有蒸腳,我覺得幾好,你可以試下。

可以pm資料比我嗎?謝謝
大概幾錢次?
paramount1980
|
IM facial is good but I don't find the machine to reduce fat is effective
李家承
|
alicewtw 發表於 19-2-16 10:45
大概幾錢次?

我做faical 大約400蚊1次,用機做,不過要買20次cause, 單次做貴啲, 按埋肩頸
李家承
|
alicewtw 發表於 19-2-16 10:45
大概幾錢次?

已pm
李家承
|
年紀大開始要用機做先有效果。
alicewtw
|
李家承 發表於 19-2-16 10:47
我做faical 大約400蚊1次,用機做,不過要買20次cause, 單次做貴啲, 按埋肩頸
...

Thanks
devilwing
|
alicewtw 發表於 18-9-30 09:14
可以pm資料嗎?要買格仔?幾錢?(emoji)‍♀️

唔洗買格仔,唔係咩大舖頭。唔同機唔同價。大約2百幾至500 一次一part。做得密,我都覺得貴(emoji)