2018 沖繩 石垣島

大BearBear
|
天氣靚,環境靚,求求其其都影得靚.....

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-8-25 00:08
kentseky
|
panda361
|
mariefish
|

tsung
|

wingchu
|
請問有無影星星的相片
大BearBear
|
wingchu 發表於 18-7-4 18:05
請問有無影星星的相片

撞正十五 月亮(emoji)高掛 散場(emoji)
msv
|
大BearBear 發表於 18-6-29 08:05
天氣靚,環境靚,求求其其都影得靚.....

你好!請問一家三口二大一小,不自駕,去石垣島容易嗎?酒店租近巴士總站方便d嗎?另如出島,雞同鴨講,可以有中文導賞嗎?在碼頭訂可以嗎?另如玩浮潛點安排最好?謝謝回覆
大BearBear
|
msv 發表於 18-7-16 10:03
你好!請問一家三口二大一小,不自駕,去石垣島容易嗎?酒店租近巴士總站方便d嗎?另如出島,雞同鴨講,可 ...

日本(emoji)(emoji)旅行 雞同鴨講就肯定的 但近幾年 也有不少 國內學生 到日本 留學/工作 ,石垣島 租車 有北京哥哥,往 竹富島 碼頭 有 廣州妹妹....放眼看世界 啦
大BearBear
|
msv 發表於 18-7-16 10:03
你好!請問一家三口二大一小,不自駕,去石垣島容易嗎?酒店租近巴士總站方便d嗎?另如出島,雞同鴨講,可 ...

另 石垣島 有club med 及 好似有 國內團 可選擇,
Club med 我去過 ,真心不錯,佢地有攪day tour

但不選自駕 就要選 住近 碼頭既酒店 一般也有 day tour既,因為近碼頭 去竹富 就方便的,

石垣 的巴士班次勁少 由6-10班 /天, 的士 都難找
msv
|
大BearBear 發表於 18-7-16 10:32
另 石垣島 有club med 及 好似有 國內團 可選擇,
Club med 我去過 ,真心不錯,佢地有攪day tour

謝謝回覆(emoji)(emoji)‍♀️
大BearBear
|
msv 發表於 18-7-16 11:51
謝謝回覆(emoji)(emoji)‍♀️

客氣
amoszachariah
|
真係影得好靚呀!
大BearBear
|
amoszachariah 發表於 18-7-26 09:41
真係影得好靚呀!

過獎
Moonsiu
|
Bingbing12
|
Wingli121
|
有魔女宅急便同龍貓啊
btw相影得好令
大BearBear
|