泡x媽,kimchimom 係黑店

rabbitbaby1
|
4月訂左4部無葉風扇仔,等了又等,遲遲唔出貨。等到終於出貨,結果只收到2部。Pm又唔覆,真離譜,呢間野要black list佢

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
SoNyPig
|
rabbitbaby1 發表於 18-6-29 11:53
4月訂左4部無葉風扇仔,等了又等,遲遲唔出貨。等到終於出貨,結果只收到2部。Pm又唔覆,真離譜,呢間野要b ...

呢把風扇都係伏。唔到仲好,退錢啦叫佢
hahating1984    發表於 18-6-30 09:31
rabbitbaby1
|
SoNyPig 發表於 18-6-29 11:56
呢把風扇都係伏。唔到仲好,退錢啦叫佢

但佢唔覆pm我可以點做?
Vin仔媽
|
多謝提醒,我近排先至睇佢,估唔到係黑店
rabbitbaby1
|
Vin仔媽 發表於 18-6-29 12:16
多謝提醒,我近排先至睇佢,估唔到係黑店

唔覆pm.d貨又遲,唔催都唔出貨。就算幾平都無用
babyco
|
呢間我買過都收到貨,但後來我發生貨不對版 ,而家已無買
babyco
|
pm佢會覆,但唔一定即日
Ada2288
|
呢間嘢啲貨好普通, 但每個產品起碼幾百個留言話買勁受歡迎前兩日張特價地墊好多人係問有四塊定六塊,但佢就全部照copy同一回覆話已pm入數資料嗰啲,根本唔係答覆人地問題
tansyneko
|
嘩,依把風扇,之前已經見網測話係伏,我去韓國時試吹過,開到第三級,係冷氣地方,都FEEL唔到有風囉,果然勁爆伏
SiuBBee    發表於 18-6-29 15:40
yuk049
|

果日朋友買左部,笑左好耐,是無風的

tansyneko    發表於 18-6-29 16:33
rabbitbaby1
|
Ada2288 發表於 18-6-29 13:04
呢間嘢啲貨好普通, 但每個產品起碼幾百個留言話買勁受歡迎前兩日張特價地墊好多人係問有四塊定 ...

每樣野都幾千人買
FunWong
|
我啱先買左野 多謝提醒
rabbitbaby1
|
FunWong 發表於 18-6-29 13:56
我啱先買左野 多謝提醒

呢間野唔問佢唔發貨架,好煩
kc58
|
fb好多人講緊泡菜x唔發貨,追貨就block
wcpcelia
|
w.c.chong
|
我都有買過嘢,係遲咗收貨,但貨就無問題,不過真係等得耐
starrymama
|
呢間嘢係唔覆人的的. 上次訂過一次, 冇包裝咁滯寄貨, 好彩冇爛.
重要寫明件貨有事不退錢, 心驚驚了兩個月直至貨到.
wing_wing912
|
呢間我買過一次,催佢都有覆!不過真係耐,起碼個半月先貨到 太慢了之後冇買過!
durnmuimui
|
wing_wing912 發表於 18-6-29 15:03
呢間我買過一次,催佢都有覆!不過真係耐,起碼個半月先貨到 太慢了之後冇買過!
...

同意!
我也只是買過一次消毒機,差不多兩個月才收到。已經唔想再同佢買
fifiyu
|
回覆 wing_wing912 的帖子

啱買左2對兒童冰袖, 等左差吾多2個月, 質量吾系預期咁, 同平時著果啲厚身絲襪差吾多, 加埋郵費, 其實真係吾化算