美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好多人話好用

用過嗎

NEUFACE PRO DERMTHREAD 隔空無針埋線 (特製溶解線球(又稱手術線)+ 美容液(肰溶液)

大宅

我都想知..
但上網搵極都搵唔到佢既資料...所以好有保留...
沒有公司資料...沒有門店...而且價錢都唔平...多數都賣$8xx./但得5套..1次1套.
而且最怕係買到假貨...網上全是賣家打手...雖然qq有推介..但真係搵唔到佢產品既既資料

子爵府

回覆 masaki126 的帖子

佢地講到好好

1套有5 SETS...

話用1 sets 已經有效果

如果有人有興趣夾份

就好LA

子爵府

flower0885 發表於 18-6-29 15:10
好多人話好用

朋友買左,佢用左一次話即時覺得緊,兼佢話溝左一樽唔洗成樽當mask,剩番當serum搽。
我就未買,因為佢訂嗰間賣曬,未有貨,我等有貨都會試。

大宅

回覆 flower0885 的帖子

我都打算買嚟試吓,上網search見到有啲地方可散買。 如果好用就唔駛去捱hifu

大宅

sealspeaking 發表於 18-7-5 13:07

我都打算買嚟試吓,上網search見到有啲地方可散買。 如果好用就唔駛去捱hifu ...

去邊度買?

別墅

cameo 發表於 18-7-1 05:24
朋友買左,佢用左一次話即時覺得緊,兼佢話溝左一樽唔洗成樽當mask,剩番當serum搽。
我就未買,因為佢訂 ...

甘有無睇落firm 左?

複式洋房

回覆樓主

我都想知好唔好用

子爵府

kenny1211 發表於 18-7-8 00:13
甘有無睇落firm 左?

朋友本身都打過2次hifu,唔會好似d對比圖望落咁誇張。
不過佢話即時「感覺」係firm,毛孔係即時收細,皮膚有光澤,佢用後感係會當mask繼續用,佢話一樽敷到兩次。

子爵府

sealspeaking 發表於 18-7-5 13:07

我都打算買嚟試吓,上網search見到有啲地方可散買。 如果好用就唔駛去捱hifu ...

但同做hifu一定冇得比呀!
佢可以話係家用mask可以咁嘅效果,就值得用,但冇可能hifu比較了。

大宅

回覆樓主:

有用過,neuface pro真係好好用

大宅

lunakaka 發表於 18-7-18 14:44

Where did you buy it?

別墅

lunakaka 發表於 18-7-18 14:44

請問係邊到買?
我係facebook見到
https://www.facebook.com/2006807926305395/posts/2163654997287353/
唔知係咪真?

大宅

好彩買咗散裝2支試下咋,用一次就爆瘡,佢漿住塊面乾咗梗係緊啦,精華咁用塊面扯住好繃緊,再擦其他護膚品都唔吸收,感覺好差,mask咁用洗極都仲係滑潺潺,長期漿住塊面我唔覺得對皮膚有乜好處,如果話因為要上鏡臨時急救,咁只係適合演藝人士嘅化妝品,唔係普通人嘅護膚品

首頁

尾頁

跳至