經驗上門代煮飯-沙田大圍區/新界東/九龍區

CookingWu
|
本人係全職家庭主婦,10年下廚經驗,3年代煮經驗,
可代煮午餐/晚餐,
家常小菜/煲湯/涼茶/糖水/甜品..
餐單菜式任選/餐單上冇既菜式都可代煮^^
少油少鹽少糖,絕無味精! 健康之選!

星期一至日,請最少預早2天預約
大圍區-免收交通費
其他地區-需付來回車資

香港人,可廣東話/普通話/英文溝通
歡迎留言/pm查詢

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
CookingWu
|
CookingWu 發表於 18-6-30 13:31
可代煮午餐/晚餐,

蝦仁炒蛋+蒜蓉白菜仔
用新鮮游水蝦 爽口彈牙

Bubblebb
|
可代煮午餐/晚餐,

有興趣,請on
CookingWu
|
Bubblebb 發表於 18-7-3 02:04
有興趣,請on
已PM,謝謝
Lovelytif
|
可代煮午餐/晚餐,
有興趣,住大圍,請PM
tianxy505
|
你好,我住大圍名城的。見到你的貼,感覺你能幫到手。不過想問問你價錢怎麼計?謝謝🙏
CookingWu
|
tianxy505 發表於 18-7-4 14:47
你好,我住大圍名城的。見到你的貼,感覺你能幫到手。不過想問問你價錢怎麼計?謝謝🙏 ...

pm菜單同價錢給你 多謝查詢
babyirissss
|
可代煮午餐/晚餐,

已pm你
CookingWu
|
babyirissss 發表於 18-7-6 16:43
已pm你

多謝查詢, please check pm
CookingWu
|
鹽煎黃立倉,用新鮮游水魚

MiffyBBMama
|
有興趣,沙田市中心,逢星四可以嗎?請pm價錢及菜單。
CookingWu
|
MiffyBBMama 發表於 18-7-10 08:46
有興趣,沙田市中心,逢星四可以嗎?請pm價錢及菜單。

逢星期四可以的 已pm,多謝查詢
CookingWu
|
菜心炒鴕鳥肉 試過未呢?找我代煮試試啦!

Linglingjoyce
|
我住大圍名城, 有興趣
Linglingjoyce
|
回覆 CookingWu 的帖子

我住大圍名城, 有興趣, 請問收費如何。 希望逢星期一及三
CookingWu
|
Linglingjoyce 發表於 18-7-13 15:55
回覆 CookingWu 的帖子

我住大圍名城, 有興趣, 請問收費如何。 希望逢星期一及三 ...

Hello,逢星期一三可以的 已pm你,thank you
CookingWu
|
可代煮午餐/晚餐,

粟米蝦餅,全人手製作,不是買現成。歡迎查詢代煮價錢

CookingWu
|
夏日炎炎~來一碗凍木瓜雪耳糖水吧

CookingWu
|
除左小菜,亦可代煲湯

CookingWu
|
可代煮午餐/晚餐,

海鹽三文魚 含豐富Omega 3