有無 JM 已接受了/放棄了整走生產紀念品之一-妊娠紋?

杜小田
|
我知有啲人係天生無既, 咁就恭喜你地先~

但有許多人卻是會有很多有妊娠紋的, 不論本生是肥底定瘦底.

女人真係慘, 生過就係生過,身體肚皮連週遭範圍滾搞左, 變形左 10 個月後,
之後仲留下紀念品

emimi
|
唔想放棄又可以點做
~phyllis~
|
杜小田 發表於 18-7-2 14:53

放棄左,我好多紋!
小平媽媽
|
我生大女果時買過啲野查,好貴都無用,生完都係好黑好深色。生細女時無買貴野,用BB油,仲阿女用剩嘅潤膚膏,我習慣晚晚沖涼後查,或者乾燥又查多啲,半年左右淺色啲,1年左右又再小啲。而家3年啦,得小小鬆弛但已經無紋啦。
jacky1666_hk
|

我,照著比堅尼。其實我覺得幾有型
心肝寶貝仔
|
晨早已經放棄
Angelice-BeBe
|
我兩胎,好多紋,由始至終無介意過

Winnie_1210
|

除非cut走再植皮,除此以外別無他法我有做Scarlet、BTL(醫美儀器)同運動,講真係有效但並非還原其實當係留個小小紀念都幾好吖著Bikini最緊要唔好現車胎,花少少我反而唔係咁care

米豬蓮
|
唔介意,我胸,肚,加拿大,大脾,小腿都有紋,我影大肚相叫攝影師影多啲啲紋唔準執走啲紋,我要比個女睇返
zitzai
|
Angelice-BeBe 發表於 18-7-2 15:04
我兩胎,好多紋,由始至終無介意過

無介意過 x 2
Ronnym
|

你生完無耐?其實過多幾年,會淺好多。。到唔覺眼。。。唔想要都無法啦

我細仔都8歲,已經變到好淺帶銀,ok啦。接受到
杜小田
|
米豬蓮 發表於 18-7-2 15:24
唔介意,我胸,肚,加拿大,大脾,小腿都有紋,我影大肚相叫攝影師影多啲啲紋唔準執走啲紋,我要比個女睇返 ...

執你個頭!
杜小田
|
Ronnym 發表於 18-7-2 15:43
你生完無耐?其實過多幾年,會淺好多。。到唔覺眼。。。唔想要都無法啦

同上網睇既圖比都吾算多既

只是覺得女人生完一生從此改變了,

男人就仲可以做小朋友, 沒有留下任何印記
Koala_Chu
|
我介意個肚有堆脂肪多d
Cateye8888
|
過了咁多年,唔介意了
米豬蓮
|
杜小田 發表於 18-7-2 16:09
執你個頭!

執走同佢死過
bosch
|
一向唔介意.

我唔鍾意而家個腩皮多d, 紋可以遮到, 而家果層皮真係點遮都遮唔到.
跑步機
|
有呀,黎緊去打co2睇下有咩效果,不過都講左係會有改善,但唔會完全冇
kiko_mami
|
我女都9歲,我d紋上到肚中間,當時真係爆得好勁 又冇人睇到,我唔理佢lu
tsung
|
杜小田 發表於 18-7-2 16:09
執你個頭!